0

«"چك برگشتي" فقط و فقط به قصد خنداندن ساخته نشد»

hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 58933

«"چك برگشتي" فقط و فقط به قصد خنداندن ساخته نشد»

IMG_1310.jpg

سروش صحت ـ يكي از نويسندگان سريال «چك برگشتي» ـ گفت: «چك برگشتي» يك كار اجتماعي با رگه‌هايي از طنز است كه قرار بود به يك مساله‌ي اجتماعي بپردازد و مايه‌هايي از طنز هم در آن وجود داشته باشد. اين سريال، كاري نبوده كه فقط و فقط قصد خنداندن داشته باشد.

صحت در گفت‌وگو با خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا،‌ افزود: «چك برگشتي» يك سريال با يك موضوع خاص اجتماعي است. اين كه يك مساله‌ي اجتماعي مطرح مي‌شود كه مردم درگير آن بودند و تا به حال به آن پرداخته نشده بود‌، از جذابيت‌هاي كار براي من بود.

اين نويسنده و كارگردان تلويزيون درباره‌ي پرداختن به موضوعي كه ممكن است با خط قرمزها و حاشيه‌هايي مواجه شود، عنوان كرد:‌ با همفكري‌هايي كه با سيروس مقدم‌(كارگردان)، الهام غفوري(تهيه‌كننده) و مديران شبكه شده اين اطمينان به ما داده شد كه از كار ما حمايت مي‌كنند ما هم حواسمان بوده كه خط قرمز‌ها را نشكنيم.

او ادامه داد:‌ اين سريال با مميزي مواجه نشد و چون با همدلي و همفكري پيش رفته بود، ‌خيلي خوب ادامه پيدا كرد.

سروش صحت، همچنين خاطرنشان كرد:‌ «چك برگشتي» طرح اوليه‌اي از محسن تنابنده بود. در ابتدا يك تله‌فيلم نوشتيم بعد از اين كه قرار شد «پايتخت 2» ساخته نشود به نظر رسيد اين تله‌فيلم و طرح،‌ قابليت تبديل شدن به يك سريال را دارد. با همفكري‌هايي كه انجام شد، تصميم گرفته شد اين تله‌فيلم به يك سريال براي ايام نوروز تبديل شود.

وي افزود:‌ ما خيلي دير شروع به كار كرديم و وقت كمي داشتيم. تقريبا از اوايل بهمن نگارش را شروع كرديم و كار بعد از نوشتن سه ـ چهار قسمت در 20 بهمن كليد خورد؛ نگارش آخرين سكانس‌ها نيز همزمان با تصويربرداري به پايان رسيد.

نويسنده «چك برگشتي»‌ درباره‌ي استفاده از بازخورد مخاطبان براي نگارش بخش‌هاي پاياني اين سريال، گفت: ‌ما در تعطيلات نوروزي و با پخش سريال بازخورد مخاطبان را داشتيم و سعي كرديم در آن زمان براي بخش‌هاي باقي مانده از بازخورد مخاطبان استفاده كنيم.

سروش صحت همچنين در پاسخ به پرسشي، تاكيد كرد:‌ «چك برگشتي» چيزي بود كه مي‌خواستيم و من خيلي خيلي زياد از آن راضي هستم. من خيلي دوست دارم با مسائل اجتماعي كه در آن‌ها رگه‌هايي از طنز هم وجود دارد كار كنم.

او در پايان افزود: در «چك برگشتي» يك تيم خوب شامل كارگردان‌، تهيه‌كننده بازيگران و بقيه‌ي عوامل مثل شبكه و مديريت آن وجود داشت كه يك خانواده خوب بودند.

عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)

دوشنبه 14 فروردین 1391  11:27 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها