زيره سبز به عنوان يك چاشني دهنده غذا ميتواند در سلامت بدن فرد تاثير بسزايي داشته باشد.
به گزارش سرويس سلامت ايسنا، زيره سبز ميتواند در درمان و پيشگيري بيماريهايي مثل آنفلوانزا، كم خوني و هضم بهتر غذا نقش داشته باشد.
خاصيت ضد عفوني كننده زيره سبز ميتواند در افزايش ايمني بدن موثر باشد؛ به همين دليل يك ماده غذايي مفيد براي درمان آنفلوانزا به حساب ميآيد.
دانههاي زيره سبز منبع غني از آهن است كه ميتواند براي درمان كم خوني استفاده شود. مشكل كم خوني همواره معضلي براي زنان و كودكان بوده كه باعث ميشود سطح هموگلوبين خون كاهش پيدا كند. اضافه كردن اين ماده به تركيبات غذايي روزانه در جلوگيري از پيشرفت اين بيماري موثر است.
به گزارش ايسنا به نقل از پايگاه اينترنتي ايندين تايمز، زيره سبز همچنين ميتواند در هضم سريع و بهتر غذا كمك كند. مصرف زيره در كنترل دل درد، اسهال و حالت تهوع موثر است.