0

مورينيو در انتظار بازي دشوار در خانه اوساسونا

qodrat
qodrat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12046

مورينيو در انتظار بازي دشوار در خانه اوساسونا

ژوزه مورينيو، مربي رئال مادريد گفته انتظار بازي دشواري در خانه اوساسونا دارد.

رئال مادرید شش امتیاز برتری نسبت به بارسلونا در لالیگا دارد، و در 14 بازی اخیر خود در لیگ نباخته، اما مربی سابق اینتر انتظار دیدار دشواری دارد: «انتظار دارم اوساسونا مانند همیشه بازی کند.

آنها می‌جنگند و پرتکاپو هستند. بازی آنها سرراست است و آنها از حمایت طرفدارانشان برخوردارند. بازی برای تمامی تیم‌ها در پامپلونا دشوار است، اما می‌خواهیم پیروز شویم تا به اهدافمان برسیم.

نه بازی باقی مانده که این اولین آنهاست و می‌خواهیم ببریم. ما باید تلاش کنیم تا نمایش خوبی داشته باشیم.

فصل پیش در پامپلونا باختیم و حقمان هم بود ببازیم. یادم هست بعد از بازی گفتم اوساسونا قوی‌تر بود و توپ را سریع‌تر چرخاند. اما نمی‌خواهم بگویم آنها انگیزه بیشتری داشتند.

آنها بازی را با شدت بیشتری نسبت به ما آغاز کردند. داور بازی همان داور دیدار پارسال است و انتظار دارم باز هم عملکردی عالی داشته باشد.
یاد گرفته‌ام برای بازی با اوساسونا باید نهایت تلاش خود را داشته باشیم. چه بپسندید و چه نه، سبک بازی آنها تعریف‌شده است. این بهترین کیفیتی است که آنها دارند. آنها می‌دانند چه می‌کنند و به همین دلیل انتظار داریم بازی بسیار دشواری باشد.»

شنبه 12 فروردین 1391  8:23 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها