با عرض سلام خدمت دوستان عزیزم
امروز میخوام یه روش برای ارسال اس ام اس رایگان از طریق اینترنت به دوستانم بگم.
ان شاء الله هر روز من یک روش جدید و کار آمد در این زمینه در این پست قرار می دهم تا دوستان دیگر هزینه ای بابت ارسال اس ام اس نپردازند.
روش هایی که من در این پست می ذارم که مزیت هایی دارد از جمله :
1 - اکثر سایت هایی که معرفی می کنم ایرانی هستند.
2 - روش ها خیلی ساده هستند و شما می توانید در عرض مدت کوتاه و چند مرحله پیام های خود را ارسال کنید.
3 - حتما در این مورد تحقیق کردین و مشاهده کردین اکثر سایت هایی که غالبا هم خارجی هستند تعداد محدودی ( 3 الی 5 ) اس ام اس به کاربران رایگان می دهند و اون هم باید حسابشان را فعال و تایید و .... خلاصه خیلی سختی می کشند تا بتونند اس ام اس رایگان بفرستند و بعضی هم در میان راه پشیمان می شوند و حاضرند هزینه پیامک هایشان را پرداخت کنند تا این که در این سایت ها عضو شوند.
اما من روش هایی میگم که کاربران بتوانند در روز حتی تا 100 پیامک به صورت مجانی بفرستند.
روش اول :
شما می توانید از طریق سایت تبیان پیامک رایگان بفرستید .
خب حالا چطوری و چه مزیت هایی داره :
اول مزیتهایش را بهتون می گم تا مشتاق بشین حتما به این سایت یه سری بزنین.
اول اینکه هیچ شماره ای (موبایل) اول پیامک ارسالیتون نیست برخلاف بسیاری از سایت ها.
دوم اینکه دفترچه تلفن دارد که شما میتونید بینهایت شماره را در آن وارد کنید با قابلیت گروه بندی.
سوم اینکه قسمتی به نام پیامک زماندار داره که میتونید هر وقت که بخواید پیامک بفرستید بشه.
چهارم اینکه بیش از 10000 پیامک آماده داره در موضوعات مختلف که حتما بدردتون میخوره.
هر پیامک در این سایت 121 کاراکتر می باشد.( بهترین مزیت به نظر من )
میتونید شماره اختصاصی با قیمت ارزون بخرید.
میتونید پیامک به صورت آنلاین و آنی با قیمت 10 تومان بخرید حتی یه دونه.
ارسال پیامک گروهی و منطقه ای.
صندوق دریافتی پیامک.
و ....
خب بریم سر اینکه چطوری میشه پیامک رایگان بفرستید.
مرحله اول عضویت در این سایته که کلا 5 دقیقه از وقتتون را میگیره.
خب تا حالا عضویت شما از نوع اولیه است ، برای ارسال پیامک رایگان باید عضویت شما از نوع نهایی باشه.
برای اینکه عضویت خود را نهایی کنید باید فتوکپی شناسنامه و عکس خود را از طریق خود سایت براشون بفرستید که اونم 2 دقیقه وقتتون را میگیرد.
خب همه چی آماده است شما پیامک رایگان بفرستید.
برای هر پیامک رایگان یک امتیاز لازم دارید. خیلیا میگن که ما اینا میدونستیم احتیاج به گفتن این موضوع نبود.
موضوع اصلی اینه که شما هیچ امتیازی ندارین اما من یه راهی بهتون میگم که در روز حداقل 20 امتیاز جمع کنین.
.......................................................................................................
راههای کسب امتیاز :
سوال روزانه : 2 امتیاز
سوال هفتگی : 10 امتیاز
سوال انگلیسی : 5 امتیاز
سوال عربی : 5 امتیاز
سوال آدینه : 10 امتیاز
نظرسنجی : 10 امتیاز
سوال از مطالب روزانه : حداقل 20 امتیاز و حداکثر 40 امتیاز
خب حالا میگین ما که سوالها را بلد نیستیم پس این روش خوب نیست.
اما باید بهتون بگم که یه سایتی هست که تمام سوالهای تبیان را جواب داده است.کافی به این سایت مراجعه کنید و جواب سوالها را در آنجا مشاهده کنین و بقیه اش را خودتون که میدونید ...
WWW.PASOKHGAR.IR
این روش خیلی کارامد است و من خودم از این روش استفاده می کنم و روزی بیش از 20 پیامک میفرستم حتی شما میتونید با امتیازاتتون شماره اختصاصی بخرید.
امیدوارم شما از این پست خوشتون امده باشه.دیگه توان منم در این حده.
اگه خوشتون اومد تشکر یادتون نره.