0

گوشت جانشين‌هاي بهتري هم دارد

 
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 37203
محل سکونت : ایران زمین

گوشت جانشين‌هاي بهتري هم دارد

 

 

مصرف حبوبات، سويا،  انواع مغزها، بادنجان و بلغور گندم بهترين جايگزين‌هاي گوشت قرمز هستند كه علاوه بر تامين مواد آلي و معدني مورد نياز بدن مانع بروز كم خوني و فقر آهن مي‌شوند. تحقيقات ثابت كرده رژيم غذايي سرشار از سبزي و ميوه تازه مي‌تواند از بروز بسياري از بيماري‌ها از جمله سرطان‌ها جلوگيري كند ولي مشكلي كه ممكن است با حذف گوشت قرمز و سفيد براي افراد پيش بيايد، فقدان مواد آلي و معدني موجود در گوشت است كه بدن به آن نياز دارد. 

آجيل‌ها منبع مهم امگا 3 هستند. بلغور گندم و دانه‌هاي حبوبات علاوه بر ويتامين گروه‌B تامين‌كننده پتاسيم و فسفر مورد نياز بدن هستند. نوعي از قارچ‌هاي گوشت دار و پرحجم هم مي‌توانند طعم و مزه گوشت را براي مصرف‌كننده تداعي كنند. 

 

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

 

  شاد، پیروز و موفق باشید.

پنج شنبه 10 فروردین 1391  12:02 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها