0

عكس‌ های خبری برگزیده

omidayandh
omidayandh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7483

عكس‌ های خبری برگزیده

چشمان خشمگین و در عین حال غمگین یك جوان كشمیری در شهر سرینگر در روز 13 سپتامبر. او هنوز نمی‌تواند باور كند كه گروهی جاهل و از خدا بی‌خبر بتوانند به مقدسات یك دین الهی توهین كرده و مجازات نشوند. در جریان درگیری مسلمانان كشمیری در اعتراض به هتك حرمت قرآن كریم در شهر سرینگر با ماموران پلیس هند دستكم 19 نفر كشته شدند.
صحنه‌ای از تظاهرات مردم شهر كوچك گینزویل در فلوریدا علیه كشیش دیوانه و افراطی تری جونز كه در همین شهر تهدید به سوزاندن قرآن كرده بود.
منظره هوایی یك روستای نیمه ویران در نزدیكی شهر دادو در ایالت سند پاكستان در روز سیزدهم سپتامبر كه توسط آب احاطه شده است.
چهره یك توله پلنگ سیاه آمور كه دو ماه پیش در سافاری پارك سرنگتی (با سرنگتی تانزانیا اشتباه نشود) در هودنهاگن در شمال آلمان متولد شده است.
خواب آسوده یك فروشنده میوه در كنار كیسه‌های مملو از گریپ فروت در بازار میوه شهر ژیاشینگ در چین.
راننده و كمك راننده نوجوان یك اتوبوس مسافربری در شهر نویدا در ایالت اوتارپرادش تلاش می‌كنند تا چرخ پنچر شده اتوبوس را تعویض كنند.
تصویر دیدنی از دو سناتور مجلس تایلند كه ترجیح داده‌اند به جای زد و خورد در محوطه مجلس داخل رینگ آمده و در مقابل ساختمان مجلس این كشور در شهر بانكوك یك رقابت كیك بوكسینگ را انجام دهند.
صحنه عبور دوچرخه سواران شركت كننده در مسابقات دوچرخه‌سواری دور اسپانیا بین شهرهای گیخون و كوتوبییو و اسبی كه آسوده خاطر چرا می‌كند.
یك پسر نوجوان افغان سوار بر الاغ حامل علوفه از كنار یك پست ایست بازرسی در روستای تاگهاز در ایالت هلمند عبور می‌كند.
نگاه تهدیدكننده و غرش ماده ببر به سوی عكاس برای محافظت از دو توله‌اش در پارك وحش ویالورنا در شهر كالی در كلمبیا.

برای ِ زیستن دو قلب لازم است
قلبی که دوست بدارد، قلبی که دوست‌اش بدارند
قلبی که هدیه کند، قلبی که بپذیرد
قلبی که بگوید، قلبی که جواب بگوید
قلبی برای ِ من، قلبی برای ِ انسانی که من می‌خواهم
تا انسان را در کنار ِ خود حس کنم.

سه شنبه 23 شهریور 1389  11:57 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها