0

بهترين نوشيدني ها ؟

zakeri_m
zakeri_m
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1740

بهترين نوشيدني ها ؟

اما آنچه كه اكثر مردم فراموش مي‌كنند اين است كه بدن ما 50 تا 60 درصد از آب تشكيل شده و اين ميزان بر يك اساس روزانه بايد جايگزين شود.

به گزارش شبكه خبري تورنتو نيوزنت ورك به طور كلي متخصصان تغذيه و پزشكان، نوشيدن هشت ليوان مايعات را در روز توصيه مي‌كنند اما اين ميزان به طور چشمگير مطابق با ميزان ورزش و رژيم غذايي كه هر فرد دنبال مي‌كند، متغير است.

اما چه نوشيدني‌هايي مناسب و مفيد هستند؟

آب - هر فردي بايد آب بنوشد چه آب گرم و چه آب با دماي معمولي. اگر دچار مشكلات هاضمه هستيد آب سرد ممكن است براي شما خوب نباشد و بهتر است كه از آب تميز و تصفيه شده مصرف كنيد. مي‌توانيد براي دادن طعم خوب به آب، كمي ليمو به آن اضافه كنيد.

چاي‌هاي گياهي-  چاي‌هاي گياهي فاقد كافئين، شكل فوق العاده عالي از مايعات هستند. چاي‌هاي نعناع، بابونه و زيره بويژه هاضمه و گوارش را بهبود مي‌بخشد و نفخ روده‌ها را كاهش مي‌دهد. بعلاوه از چاي سبز هم مي‌توانيد بهره‌مند شويد.

آب سبزيجات-  نوشيدن آب سبزيجات روشي بسيار مطلوب و كارآمد براي دريافت مقدار مورد نياز روزانه ميوه‌ها و سبزي‌ها است. اما در اين زمينه توصيه اكيد مي‌شود كه از مصرف آب ميوه‌هاي آماده و تركيبات سبزي‌هاي حاضري و بسته بندي خودداري كنيد چون حاوي مقادير زيادي نمك هستند.

آب ميوه‌ها - به طور كلي خوردن ميوه كامل بهتر از نوشيدن آب آن است. در شكل آب ميوه، قند آن نسبتا سريعتر جذب جريان خون مي‌شود. بنابراين توصيه مي‌شود كه آب ميوه‌ها را با آب رقيق كنيد. همچنين بهتر است از ميوه‌هايي استفاده كنيد كه قند بالايي ندارند.

قهوه فاقد كافئين - به طور كلي قهوه نوشيدني عالي نيست چون آب بدن را كاهش مي‌دهد. اما اگر به نوشيدن آن علاقه داريد بهتر است كه از نوع بدون كافئين استفاده نماييد كه با آب فرآوري شده باشد و بعد از نوشيدن قهوه براي حفظ آب بدن تان، باز هم آب بنوشيد.

زندگی را تو بساز ، نه بدان ساز که سازند و پذیری بی حرف
زندگی یعنی جنگ ، تو بجنگ ، زندگی یعنی عشق ، تو بدان عشق بورز . . .
سه شنبه 23 شهریور 1389  12:02 AM
تشکرات از این پست
omidayandh
omidayandh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7483

پاسخ به:بهترين نوشيدني ها ؟

ممنون ازشماجالب بود

برای ِ زیستن دو قلب لازم است
قلبی که دوست بدارد، قلبی که دوست‌اش بدارند
قلبی که هدیه کند، قلبی که بپذیرد
قلبی که بگوید، قلبی که جواب بگوید