باتيستوتا: مسي يک پديده است
|
برترين گلزن ليگ ايتاليا در سال 95 گفت: اگر در بارسلونا يا در منچستر بازي ميکردم، توپ طلا را برده بودم ولي ميخواستم در فيورنتينا بازي کنم.
|
 |
|
|
گابریل باتیستوتا که در حال حاضر مدیر ورزشی باشگاه کولون د سانتافه است در گفتوگویی اختصاصی با فرانس فوتبال تاکید کرد: اگر من پیراهن یکی از تیمهای بزرگ اروپا را بر تن میکردم، میتوانستم گلهای بیشتری به ثمر برسانم و در رقابتهای لیگ برتر و لالیگا هم به قهرمانی میرسیدم ولی من در طول سالهای ۹۱تا ۲۰۰۰ در فیورنتینا ماندم چون دوست داشتم در آنجا بمانم. میخواستم با تیمی کوچک به جام قهرمانی برسم تا بتوانم نامم را در تاریخ ثبت کنم.
اسطوره ۴۳ ساله آرژانتینی دنبای فوتبال که در ۷۸ بازی ملی ۵۶ گل به ثمر رسانده در مورد عملکرد لیونل مسی در ترکیب آلبی سلسته نیز افزود: با کسانی که معتقدند بخشی از درخشش مسی در بارسا به خاطر بازی خوب هم تیمیهایش در پیراهن آبی اناری این تیم است، موافقام. مسی یک پدیده است که در تیمی بازی میکند که از پدیدهها و ستارههای متعددی بهره میبرد. مسی در گروهی بازی میکند که از فلسفه واقعی بازی فوتبال حمایت میکند.
باتیستوتا با تمجید از مسی گفت: مسی، پسر بچهای که از ۱۳ سالگی در لاماسیا بود، از همان موقع مثل یک بازیکن تیم اصلی بارسلونا فکر میکرد. او یک الگوی بزرگ برای تقلید کردن است.
|
جمعه 26 اسفند 1390 7:45 PM
تشکرات از این پست