0

مورينيو: بازي درخشاني نبود

ariya_tbs
ariya_tbs
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 1395

مورينيو: بازي درخشاني نبود

مربي پرتغالي در صحبتهايي اعلام کرد که به حريف تيمش در مرحله يک چهارم پاياني فکر نمي کند.

رئال مادرید 4شنبه شب با کسب یک نتیجه مطلوب مقابل زسکامسکو مجوز صعود به مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپارا کسب کرد.

درپایان این مسابقه مورینیو در کنفرانس خبری شرکت کرد و به خبرنگاران گفت:« به حریفمان درمرحله یک چهارم پایانی فکر نمی کنم. همین که اینجا هستیم، این مهمترین نکته است و الان باید صبر کرد.»

مربی پرتغالی از هواداران تیمش خواست تا به تشویق رئال بپردازند:« من نه از هواداران انتقاد می کنم و نه درمورد آنها اظهر نظر می کنم. باز هم از آنها می خواهیم که به ورزشگاه بیایند ولی نمی خواهم بعد از آن از آنها انتقاد کنم. کروه کوچکی پشت دروازه هستند و باید از این حمایت تشکر کرد.»

ایگواین و بنزما دراین بازی به گل رسیدند و ژابی آلونسو از داور مسابقه کارت گرفت:« نمی توانیم به خاطر غیبت ژابی در بازی بعدی (به خاطر محرومیت) گریه کنیم. دراینجا اوضاعمان خوب بود و مشکلی نخواهیم داشت، چرا که جای او لاس، یا گرانرو و خدیرا بازی خواهند.ژابی استراحت خواهد کرد و دربازیهای لالیگا به میدان خواهد رفت. مهاجمان گل می زنند ولی مهمترین نکته این است که به عنوان یک تیم و به صورت گروهی به گل برسی. از نظر من بحث این است که هر دوی آنها، بنزما وایگواین خیلی خوب کارشان را انجام می دهند.»

البته مربی اسپانیایی معتقداست که تیم روسی هم در بخش هایی از بازی قدرتمند بود:« زسکا در قسمت تدافعی متمرکز و منسجم بودند و 4 بازیکنشان که رو به جلو حرکت می کردند، سریع بودند و می توانستند خطرهای زیادی را خلق کنند . با وجودی که آنها فرصتهای خوبی در ابتدای بازی داشتند، ولی ما توانستیم بازی را تحت کنترل خودمان در بیاوریم. بازی تماشایی ای نبود ولی با بلوغ فراوانی بازی کردیم. بعد از 0-3 بازیکنانمان اندکی از سطح بازی شان کاستند.»

این روزها سوالات فراوانی درمورد کاکا مطرح می شود:« او بازی فوق العاده ای انجام داد. هیچ وقت کاکا به این اندازه کار نکرده بود. او برای تیم خیلی تلاش می کند و طبیعی است که در دقیقه 75 زانوهایش کم بیاورند. بهترین موقعیتهای تیم درنیمه اول را کاکا ساخته و پرداخته کرد.»

درحالی که کارشناسان معتقد بودند که رئال از نطر تدافعی سختی زیادی کشید، آقای خاص نظر دیگری داشت:« من این سختی را ندیدم. په په و راموس در میانه خط دفاعی بازی کردند . ما در دقایق پایانی سختی کشیدیم؛ چون تیممان متوقف شده بود.»

مورینیو درمورد هواداران تیمش گفت:« من کسی نیستم که بخواهم انتقاد کنم. ما کاملا فهمیدیم که برایمان سوت می زنند.»

پنج شنبه 25 اسفند 1390  11:21 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها