0

تولید بازی شبان به پایان رسید

 
mahmoodsafari
mahmoodsafari
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 7673
محل سکونت : کهگیلویه و بویراحمد

تولید بازی شبان به پایان رسید

تهران- تولید بازی رایانه ای شبان كه به سبك معمایی تولید شده پس از 10 ماه به پایان رسید.

1390/12/20 - 08:40

'به گزارش روز شنبه خبرنگار فرهنگی ایرنا، شركت پتا گیمز-پویا توسعه آرتیمن- سازنده این بازی محصول پایانی را دراختیار ناشر بین المللی BigFishGames قرار داده تا پس از بازبینی نهایی،پخش جهانی آن آغاز شود.

سبك بازی معمایی -adventure- و به شیوه كلیك اشاره بوده و بصورت دوبعدی كار شده است. این بازی دارای 5 مرحله و 4 ساعت گیم پلی می باشد.

داستان این بازی رایانه ای درباره چوپانی است كه با گوسفندان و بزش زندگی آرامی را سپری می كنند كه ناگهان در شبی بارانی راهزنان به كلبه آنها دستبرد زده و گوسفندان را می دزند.شبان به همراه بزش كه از این دستبرد جان سالم به در برده تصمیم می گیرند راهزنان را پیدا كرده و گوسفندان را نجات دهند.

بازی شبان با همكاری بنیاد ملی بازیهای رایانه ای اوایل تابستان سال 91 توزیع خواهد شد.

عوامل تولید این بازی عبارتند از: كارگردان ابراهیم مسجدیان - سید حسین مسبوق، برنامه نویس سید حسین مسبوق ، طراح فضا و شخصیت ها فاطمه كشفی، ناظر هنری علی لطفعلی خانی، انیماتور ابراهیم مسجدیان، پوستر سعید جلابی و موسیقی پیام آزادی هستند.

شنبه 20 اسفند 1390  3:11 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها