0

تكرار انشاء اول، غیرحقوقی با اغراض سیاسی

 
mahmoodsafari
mahmoodsafari
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 7673
محل سکونت : کهگیلویه و بویراحمد

تكرار انشاء اول، غیرحقوقی با اغراض سیاسی

تهران، گروه گزارش - بسیاری از كارشناسان بر این باورند كه گشوده شدن پرونده حقوق بشر درمارس 2011 و تعیین گزارشگر ویژه با فشار چند كشور غربی در شورای حقوق بشر در راستای برنامه صلح آمیز هسته ای ایران است تا از این طریق فشار بیشتری به نظام جمهوری اسلامی ایران وارد سازند.

1390/12/20 - 12:57

طرح اعزام گزارشگر ویژه به ایران در حالی با 22 رای موافق از مجموع 47 عضو شورای حقوق بشر به تصویب رسید كه علاوه بر اغراض سیاسی، فاقد وجاهت قانونی بود.

آیت الله شیخ عباس كعبی، عضو مجلس خبرگان رهبری در گفت و گو با خبرنگار ایرنا

در مورد گزارش دوم 'احمد شهید' كه اواخر هفته گذشته منتشر شد گفت: منابع خبری و اطلاعاتی در گزارش اخیر احمد شهید، (گروهك) منافقین، ضد انقلاب و سلطنت طلب هایی هستند كه مرتكب جنایت، جرم و اعمال ضد حقوق بشر بر علیه ملت ایران شده اند، بر همین اساس این گزارش فاقد ارزش حقوق و قابل استناد است.

وی می افزاید: ما استانداردهای حقوق بشر را بر پایه مبانی اسلامی و قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و نیز اعلامیه اسلامی حقوق بشر كه در سال 1992 در قاهره به تصویب رسیده است را مورد توجه قرار داده و برایمان حائز اهمیت است.

این عضو مجلس خبرگان اظهار می دارد: استانداردهای غربی كه نشات گرفته از فرهنگ دنیای غرب و خلاف مبانی اسلام است را فاقد ارزش حقوق بشری می دانیم.

آیت الله كعبی خاطرنشان كرد: حقوق بشر در اسلام سه وجهی بوده كه حق الهی، حق عمومی و حق فردی اضلاع آن بشمار می رود.

رعایت حقوق الهی ضمانت اجرای تحقق حقوق بشر در عرصه های عمومی، اجتماعی و فردی است و دولتمردان نظام جمهوری اسلامی ایران به آن پایبند هستند.

این گزارش حقوق بشر اخیر احمد شهید بیشتر از آنكه جنبه حقوقی داشته باشد، دارای جنبه سیاسی است و این انگیزه سیاسی همیشه به عنوان ابزار نظام سلطه و استكبار بكار گرفته شده است.

كشورهای مستكبر اصلی ترین ناقض حقوق بشر هستند كه نمونه بارز آن نیز زندان های 'گوانتانامو' و ابوغریب' می باشد و در واقع جمهوری اسلامی ایران مدعی نقض حقوق بشر آنها است.

ما حقوق بشر را بر اساس معیارهای اسلامی و موازین فرهنگی خودمان قبول داریم و بهتر است كه گزارشگران حقوق بشر، گزارشی برای نقض حقوق بشر توسط آمریكا و صهیونیست ها و نظام های استكباری دیگر تهیه كنند.

این نماینده مجلس خبرگان رهبری با اشاره به دوگانگی رفتار كمیسیون حقوق بشر یادآور شد: قرآن سوزی اخیر نظامیان آمریكایی در پایگاه بگرام سبب ایجاد نفرت مذهبی شده و اقدامی بر علیه حقوق بشر و آزادی های مذهبی و مقداسات دینی بشمار می رود ولی این مسائل نادیده گرقته شده و توجهی نمی شود.

 

'سید حسین نقوی حسینی'، عضو كمیته حقوق بشر مجلس شورای اسلامی نیز در این ارتباط گفت: احمد شهید كه هیچگاه به ایران سفر نكرده در خارج از كشور نشسته و با استفاده از اطلاعاتی كه از معاندین و گروه های ضد انقلاب دریافت كرده در مورد وضعیت حقوق بشر در جمهوری اسلامی ایران اظهار نظر نموده است.

وی با تاكید بر اینكه چنین اظهار نظرهایی هیچگاه با واقعیت های موجود انطباق نخواهد داشت، می افزاید: جمهوری اسلامی ایران در بسیاری از حوزه های حقوق بشر رتبه های بسیاری بالایی در جهان به خود اختصاص داده اما این گزارشگر ویژه این فعالیت های مثبت نظام را هیچگاه ندیده است .

همچنین رد پای تسویه حساب های سیاسی آمریكایی ها و صهیونیست ها در گزارش های 'احمد شهید' بوضوح دیده می شود، بر همین اساس این گزارش ها را مستدل و واقعی ندانسته و فقط به عنوان یك بیانیه سیاسی علیه جمهوری اسلامی ایران می پندارم.

نقوی حسینی یادآور شد: گزارش 'احمد شهید' در شرایطی ارایه می شود كه ملت ایران كه با مشاركت 64 درصدی در انتخابات 12 اسفند دموكراسی واقعی را در مردم سالاری دینی به نمایش گذاشتند.

این عضو كمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ادامه می دهد: یكی از اهداف اصلی ارایه گزارش احمد شهید در چنین زمانی تحت الشعاع قرار دادن شیرینی و حلاوت ناشی از حضور گسترده ملت ایران در انتخابات مجلس نهم است.

به گفته ی نقوی حسینی: برخورد دوگانه گزارشگران ویژه و كمیسیون حقوق بشر برای افكار عمومی جهان كاملا شفاف بوده و همه ملت ها كاملا آگاهند كه غربی ها به موضوع حقوق بشر با دید ابزاری نگریسته و علیه كشورهایی كه می خواهند تسویه حساب های سیاسی داشته باشند، چنین گزارش هایی را تهیه می كنند.

وی افزود: نزدیك به دو سال در یمن مردم قتل و عام می شدند اما هیچ صدایی از كمیسیون حقوق بشر و گزارشگر آن شنیده نشد و یا هم اكنون نزدیك به یك سال است كه حاكمان بحرینی جوی خون در خیابان های منامه به راه انداخته اند اما هیچ صدای مخالفتی به گوش نمی رسد.

وی در ادامه در مورد عملكرد كمیته حقوق بشر مجلس شورای اسلامی اظهار می دارد: این كمیته اقدامات بسیار مناسب و مطلوبی را طی سالجاری صورت داده است و سعی كرده چهره واقعی و برخورد های دوگانه كمیسیون حقوق بشر را در افكار عمومی جهان تبیین نماید.

حقوق بشر از منظر و دیدگاه امام خمینی(ره) جز با دین باوري محقق نمی شود؛ در جلد چهارم صحیفه نور آمده است: حكومتي مي‏تواند ادعای حقوق بشر كند كه مبتني بر عقاید الهي دیني باشد؛ خود را نزد قدرت بزرگ - خداوند - مسئول بداند؛ دیگران هر چه ادعا بكنند كه ما بشردوست هستیم و ما مي‏خواهیم حقوق بشر حفظ بشود و ما مي‏خواهیم،... صرفا ادعاست؛ هیچ واقعیت ندارد.(ص402 و 403)

گزارش اول 'احمد شهید' به عنوان گزارشگر ویژه شورای حقوق بشر آنچنان غیر واقعی و غیر مستدل بود كه در همان زمان برخی از روزنامه ها با عنوان 'انشاء آمریكایی' از آن نام بردند.

به تعبیر صاحبنظران مسائل حقوقی، دومین گزارش وی نیز كه هفته گذشته به شورای حقوق بشر در ژنو ارایه شد تكرار انشاء اول بود چرا كه از لحاظ شكلی و ادبیات محتوایی با گزارش مقطعی قبلی تفاوتی نداشته و وی بار دیگر ادعاهای غیرحقوقی و با اغراض سیاسی و با پراكندگی غیرمنطقی گزارش نخست را تكرار كرده است.

شنبه 20 اسفند 1390  3:00 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها