آیا کرامت علما حقیقت دارد یا خیر

سلام
بذکر اینکه این اولین موضوع من هست مطلبموآغاز میکنم
یک بحثی بین مسلمونا مطرح میشه وآن هم وجود کرامات الهی برای مومنین است که آیا امکان دارد نیکان عالم قدرت این رو داشته باشند که در عالم تصرفات داشته باشند یا از اسرار عالم خبر دهند
باوجود کلی حکایات وداستان های شیرین و واقعی که از انسانهای والا نقل می شود هنوز هستند افرادی مه به این مطلب شک داشته باشند
ودست به انکار اصل کرامات انسانیه بزنند اما امروز یک دلیل قاطعی بر این موضوع اقامه خواهم کرد که ان شاء الله تمامی شکها را بر اندازد
این دلیل من مشتند به قوانین منطقی نیست بلکه مستقیما تکیه بر قرآن دارد.
خداوند متعال در سوره توبه آیه 105 می فرماید:
<<قل اعملوا فسیری الله عملکم ورسوله والمومنون سترودون الی عالم الغیب وشهادت فینبئکم بما کنتم تعملون >>
در آیه فوق خدا به نبی امر میکندکه به تمام مردم بفرماید: عمل کنید که عمل شما را خدا می بیند (((اینجا باید دقت کنید که همین جا جمله خدا تمام میشود یعنی میفرماید ((فسیری الله عملکم)) فعل فاعل ومفعول کامل است این مطلب بماند تا درجایش بیان کنیم))) وبعد می فرماید عمل شما را رسول خدا ومومنین هم می بینند
وبه زودی شما به عالم غیب وآشکار باز خواهید گشت پس آنگاه باخبرتان میکنند ازآنچه که انجام میدادید
همانطور که دیدید اینجا کاملا به چشم بصیرت اشاره شده ولیکن به نظر می آید دوتا سوال بقی می ماند
1- پس در این صورت تداخلی با نوحید پیش نمی آید؟
2- آیا این آیه اشاره به شاهدان قیامت نیست ؟
جواب اول آن است که خیر آیا آن مطلب داخل پرانتز یادتان می آید آیه می توانست به این شکل باشد <<فسیروا الله ورسولهوالمومنون عملکم >> ولی به این شکل نیست تا به گونه ای مفتقر الیه بودن رسول ومومنان به خدا بیان شود.
جواب سوال دوم هم این است که آری درست است که این آیه مربوط به شاهدان قیامت است اما قسمت دوم آیه نشاندهنده آن است نه قسمت اول شاهدان در روز قیامت فقط خبر دهنده اند همین وبس اما رویت در این عالم رخ داده است ./
لطفا نظر
یاعلی