«شهدا، علاوه بر مقامات رفیع معنوی، که زبانها و قلمها از توصیف آن و چشم و دلها از مشاهده آن ناتوانند، مشعلدار پیروزی و استقلال ملتاند و حق بزرگ آنان بر گردن ملت، بسی عظیم است.» (از بیانات رهبر انقلاب) در ادامه، مختصری از زندگینامه یک تن از شهدایی که در تاریخ ۱۸ اسفندماه به فیض عظمای شهادت نائل آمده را میخوانیم.
. 
شهید ناصر حاجحسین کلهر
تاریخ تولد: ۱۳۳۷
تاریخ شهادت: ۱۸ اسفند ۱۳۶۲
محل تولد: شهر ری، روستای غنیآباد
طول مدت حیات: ۲۵ سال
محل شهادت: جزیره مجنون
مزار شهید: بهشت زهرا (س)
• شهید ناصر حاجحسین کلهر، سال ۱۳۳۷ش در روستای غنیآباد شهر ری در خانوادهای مذهبی چشم به جهان هستی گشود. ناصر از همان دوران کودکی در جلسات مذهبی شرکت میکرد. در دوران دبیرستان با شرکت در راهپیماییها، جلسات سیاسی و مذهبی نقش مؤثری در مدرسه محله خود داشت. فعالیت پیش از انقلاب او با شرکت در جلسات مذهبی و سخنرانی آغاز شد. ناصر طی دوران سربازی خود سرباز گارد شاهنشاهی بود و در عین حال، مخفیانه به سازماندهی نیروهای انقلابی میپرداخت تا در مواقع ضروری به مقابله با فرماندهان ارتش شاه بپردازد. او به فرمان امام (ره) از ارتش فرار کرد. بعد از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، به ارتش بازگشت و به محافظت از اسلحه و مهمات پادگان پرداخت تا به دست گروههای ضدانقلاب نیافتد. همچنین، با حضور در بسیج و انجمن اسلامی محل کارش، با افکار کمونیستی و التقاطی مبارزه میکرد تا افکار حضرت امام خمینی (ره) بیش از پیش در محل کار ترویج شود. در سال ۱۳۵۹ش، بهعنوان نیروی بسیجی به جبهههای نبرد حق علیه باطل عازم شد. شهید بزرگوار در دو عملیات جندالله و خیبر حضور داشت. در عملیات خیبر، آر.پی.جیزن و فرمانده دسته اطلاعات بود. در این عملیات، رژیم بعثی بهطور ناجوانمردانهای برای اولینبار از بمب شیمیایی استفاده کرد. از اینرو، فرماندهان دستور عقبنشینی تاکتیکی صادر کردند. در این هنگام باید گروهی داوطلبانه جلوی پاتک دشمن را میگرفتند تا دیگر رزمندگان بتوانند به عقب برگردند. این گروه به فرماندهی شهید کلهر در مقابل دشمن ایستادگی کردند و در آن جنگ نابرابر در جزیره مجنون مفقودالاثر شدند. پیکر پاک شهید ناصر حاجحسین کلهر پس از سیزده سال به آغوش گرم خانواده بازگشت و در میان استقبال پرشور مردم شهیدپرور به خاک سپرده شد. از این شهید بزرگوار، دو پسر به نامهای مسعود و محمد به یادگار مانده است. شهید کلهر به انجام واجبات و ترک محرمات مقید بود و به نماز اول وقت اهمیت میداد. تلاوت قرآن از برنامههای روزانهاش بود و در حفظ بیتالمال بسیار دقت میکرد. با همسر و پدر و مادر و دوستانش بسیار صمیمی و مهربان بود.
فرازی از وصیتنامه شهید:
«ای کسانی که ایمان آوردهاید از خدا و رسولش پیروی کنید و زمانی که شما را به حق فرامیخوانند، اجابت کنید. حمد و سپاس خداوند متعال را که توفیق بودن در راهش را نصیبم کرد. پدر، مادر و همسر مهربانم، اگر توفیق شهادت نصیبم شد، بعد از شهادتم گریه نکنید و صبر پیشه کنید. دعا کنید که خدا این قربانی ناقابل شما را بپذیرد. از همسرم که همواره یار و یاور و روزهای سخت زندگیام بود خواهش میکنم در خط امام و رهبر بماند و فرزندانی صالح برای پشتیبانی از اسلام و قران و ولایت فقیه تربیت کند...»
