دعای پدر و مادر ددر ایجاد توفیق نقش عظیمی دارد. بعضی از بزرگان ما همه توفیقات خود را به خاطر دعای پدر و مادر می دانند.
مرحوم علامه مجلسی که از نظر کثرت تالیفات و خدمت به اهل بیت اطهار ( ع) در میان علماء شیعه کم نظیر بلکه بی نظیر است، توفیقات عظیم خود را مرهون دعای پدر بزرگوارش می باشد.
مرحوم مجلسی اول که از بزرگان شیعه و صاحب حالات و کشف و شهود است می گوید: در یکی از شبها پس از آن که از تهجد فارغ شدم ، حالتی برایم دست داد که فهمیدم اگر دعایی کنم به اجابت خواهد رسید.
در این اندیشه بودم که از خدای بزرگ چه چیزی را درخواست کنم ؟ ناگاه صدای گریه محمد باقر از گهواره بلند شد. گفتم : خدایا به حق محمد و آل محمد ( ص) این کودک را مروج دین و نشر دهنده احکام پیغمبر ( ص) قرار ده و او را از توفیقات بی نهایت خود بهره مند گردان.
صاحب " مراه الاحوال " گفته است : امور خارق العاده ای که از علامه مجلسی ظاهر شده است، مسلما" از آثار این دعا است.