0

الفبای خداجویی...

 
omidayandh
omidayandh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1387 
تعداد پست ها : 7483
محل سکونت : تهران

الفبای خداجویی...

قرآن ، حیات قلب های مرده و طراوت اندیشه های افسرده است.
بشارت دهم- آیات 30 و 54 سوره توبه

 

*یهود گفت :« عُزیر پسر خداست» و نصاری گفت: « مسیح پسر خداست» این سخنی است که با زبان خود می گویند، که همانند گفتار کافران پیشین است؛ خدا آنان را بکشد چگونه از حق انحراف می یابند!* 1
*هیچ چیز مانع قبول انفاق های آنان نشد ، جز اینکه آنها به خدا و پیامبرش کافر شدند، و نماز به جا نمی آوردند جز با کسالت و انفاق نمی کنند مگر با کراهت*2
************************

1- عُزیر کیست؟؟
نام شخصی است که یهودیان او را به زبان عبری « عزرا» می خوانند.او همان کسی است که دین یهود را تجدید کرد. حدود نیم قرن قبل از میلاد مسیح، بخت النصر- پادشاه بابل- به سرزمین یهودیان حمله کرد، معبد بزرگشان را ویران نمود و الواح تورات را سوزاند و مردان آنها را به قتل رساند و زنان و کودکان و پیرانشان را به بابل تبعید کرد و آنها را نزدیک به یک قرن در بابل نگاه داشت تا آن که کورش کبیر، پادشاه ایران بابل را فتح کرد و عزرا نزد او رفته ، برای یهودیان تبعیدی شفاعت کرد و چون عزرا در نظر کورش صاحب احترام بود، شفاعتش پذیرفته شد و کورش اجازه داد که یهودیان به سرزمین خود بازگردند و با اینکه نسخه های تورات به کلی از بین رفته بود، توراتشان از نو نوشته شود.عزرا در حدود سال 457 پیش از میلاد مسیح ، مجموعه ای را نوشت و به نام تورات در میان یهودیان منتشر کرد؛ هر چند که آن مجموعه از بین رفت و صدها سال بعد دوباره تورات از نو نوشته شد. و به همین جهت عزیر در نزد یهود بسیار بزرگ و ارجمند بوده و آنها به دلیل احترام و بزرگداشت او ، او را پسر خدا نام نهادند و مانند کافران گذشته خود، کلمات کفرآمیز و شرک آلود به زبان جاری کردند.( تفسیر المیزان ، ج 9، ص251)

2- در روایتی می خوانیم:« تنها به رکوع و سجود طولانی افراد ننگرید زیرا ممکن است از روی عادت باشد و کنار گذاردن آن سبب ناراحتی شود؛ اما به راستگویی و امانت داری آنها دقت کنید»
راستی و امانت از ایمان سرچشمه می گیرد؛ در حالی که رکوع و سجودِ عادتی ، با نفاق هم سازگار است.( تفسیر نمونه،ج 7 ، ص 450)

 *******************************

کسان که در رمضان چنگ می شکستندی
                               نسیم گل بشنیدند و توبه بشکستند

                                                                سعدی

برای ِ زیستن دو قلب لازم است
قلبی که دوست بدارد، قلبی که دوست‌اش بدارند
قلبی که هدیه کند، قلبی که بپذیرد
قلبی که بگوید، قلبی که جواب بگوید
قلبی برای ِ من، قلبی برای ِ انسانی که من می‌خواهم
تا انسان را در کنار ِ خود حس کنم.
 

یک شنبه 31 مرداد 1389  2:12 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها