0

چاوز پس از عمل جراحی: همچون عقاب اوج می‌گیرم

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

نسخه چاپيارسال به دوستان

خبرگزاری فارس: رئیس‌جمهور ونزوئلا پس از اتمام عمل جراحی خود از طریق "توییتر" وضعیت خوب جسمی‌اش را به اطلاع مردم رساند و اظهار داشت من از اینجا همچون عقاب در آسمان اوج می‌گیرم.

خبرگزاری فارس: چاوز پس از عمل جراحی: همچون عقاب اوج می‌گیرم

به گزارش خبرنگار فارس از منطقه آمریکای لاتین، "هوگو چاوز"، رئیس‌جمهور ونزوئلا، اظهار داشت در حال طی کردن مراحل بهبودی خود پس از عمل جراحی در هاوانا است.

چاوز به منظور انجام عمل جراحی مجدد به کوبا سفر کرده است. این عمل جراحی در همان قسمتی صورت گرفت که در ژوئن گذشته تومور وی را خارج کردند.

رئیس‌جمهور ونزوئلا پس از انجام عمل جراحی، در پیامی که از شبکه اجتماعی "توییتر" ارسال شد، نوشت: «هم‌وطنان عزیزم، شب بخیر. من از اینجا همچون عقاب در آسمان اوج می‌گیرم. تمام عشق فراوانم را برایتان می‌فرستم. ما زندگی کرده و بهبود پیدا خواهیم کرد.»

"الیاس خاوا"، معاون رئیس‌جمهور ونزوئلا، نیز اعلام کرد پس از پایان عمل جراحی با چاوز گفت‌وگو کرده و وی از هاوانا سلام برادرانه خود را به ملت ونزوئلا ارسال کرده است.

خاوا در گفت‌وگو با شبکه "وی.تی.وی" ونزوئلا اظهار داشت: رئیس‌جمهور با صدایی محکم، پر انرژی و حاکی از پیروزی سلام‌های گرم همراه با عشق و مراتب سپاسگزاری خود را به مردم کشور ابلاغ کرد.

معاون رئیس‌جمهور ونزوئلا خاطرنشان کرد: من می‌توانم درباره قاطعیتی که رئیس‌جمهور هنگام سخن گفتن داشت شهادت دهم. وی به من گفت پس از سوپی که میل کرده صدایی پر انرژی پیدا کرده است.

چاوز در پیام دوم خود که از طریق "توییتر" ارسال شد، به "ونسا دیویس" مجری برنامه تلویزیونی "در مقابل کودتا" و "گابریلا رامیرز"، مهمان برنامه سلام کرده و اظهار داشت: «من ونسا و گابریلای عزیز را می‌بینم. چه برنامه خوبی.»

همچنین "خورخه آررئازا"، وزیر علوم و فناوری ونزوئلا،اعلام کرد: رئیس‌جمهور روز گذشته با چند تن از وزرا درباره پیشرفت‌های برنامه‌های اجتماعی و طرح‌های در دست دولت جلسه‌ای داشته است.

وی در این رابطه اظهار داشت: چاوز از طریق تلفن با الیاس خاوا و "ریکاردو منندز" درباره توسعه طرح دانش و کار گفت‌وگو کرد.

آررئازا که همراه رئیس‌جمهور در هاوانا به سر می‌برد، در صفحه کاربری خود در "توییتر" نوشت: رئیس‌جمهور پس از نشست کاری با  خاوا و منندز درباره توسعه طرح دانش و کار گفت‌وگو کرد.

وی همچنین گفت: منندز در گفت‌وگو با چاوز اظهار داشت که در مراحل اولیه طرح دانش و کار 666 هزار و 273 نفر ثبت نام کردند و از این تعداد 55.6 درصد زن و 44.4 درصد مرد بوده‌اند.

آررئازا در پیام دیگری تاکید کرد: رئیس‌جمهور همچنین با "خوان دخسوس گارسیا توساینت"، وزیر حمل و نقل زمینی ونزوئلا، به ارزیابی پیشرفت دولت بولیواری در کارهای زیربنایی پرداخت.

وی خاطرنشان کرد که آنها مصاحبه تلویزیونی ونسا دیویس را با "خوزه الخاندرو تران"، معاون وزیر ورزش و سرگرمی، در تلویزیون تماشا کردند.

آررئازا در توییتر نوشت: رئیس‌جمهور در تماس با گارسیا توساینت پیشرفت طرح‌های ملی را بررسی کرد. ما سخنان معاون وزیر ورزش را نیز شنیدیم.

علاوه بر این، الیاس خوا بلافاصله پس از اتمام عمل جراحی چاوز در سخنرانی خود در مجمع ملی  ونزوئلا به منظور ارائه اطلاعاتی در خصوص عملکرد دولت در سال گذشته، گزارشی از وضعیت سلامتی رئیس‌جمهور ارائه داد.

در گزارش معاون رئیس‌جمهور ونزوئلا در این خصوص اعلام شد: تیم درمانی رئیس‌جمهور به زودی اطلاعاتی درباره چگونگی انجام عمل جراحی اعلام می‌کنند. به گفته این تیم پزشکی، عمل جراحی همانگونه که برنامه‌ریزی شده بود، انجام گرفت.

خوا تاکید کرد: این عمل جراحی موفقیت‌آمیز بود و روند بهبودی رئیس‌جمهور در روزهای آتی صورت خواهد پذیرفت.

وی همچنین اضافه کرد: هوگو چاوز در وضعیت جسمی خوبی قرار دارد و توسط خانواده خود همراهی می‌شود. وی در تماس دائم با معاون اجرایی ریاست جمهوری و دولت بولیواری است.

بر اساس اظهارات خوا، با توجه به نتایج عمل جراحی، آسیب لگنی تشخیص داده شده در رئیس‌جمهور ونزوئلا به طور کامل حذف شده است و هیچ عارضه‌ای در رابطه با اندام‌های اطراف تومور وجود ندارد.

انتهای پیام/ت

جمعه 12 اسفند 1390  7:30 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها