0

روز 12 اسفند نقطه اثرگذار ملت ایران است

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

روز 12 اسفند نقطه اثرگذار ملت ایران است

نسخه چاپيارسال به دوستان
زارعی در گفت‌و‌گو با فارس:
روز 12 اسفند نقطه اثرگذار ملت ایران است

خبرگزاری فارس: عضو جبهه پایداری با اشاره به اولین انتخابات پس از فتنه 88 گفت: روز 12 اسفند نقطه مهم و اثرگذار ملت ایران است که از این رو شاهد حضور گسترده‌تری نسبت به دوره‌های قبل خواهیم بود.

خبرگزاری فارس: روز 12 اسفند نقطه اثرگذار ملت ایران است

علی‌اصغر زارعی نماینده جبهه پایداری در تهران در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی باشگاه خبری فارس «توانا»، درباره ضرورت و حساسیت حضور مردم در انتخابات روز 12 اسفند، اظهار داشت: تغییر آرایش سیاسی منطقه و صحنه بین‌الملل نشان‌دهنده تاثیر انقلاب اسلامی و تصمیمات ملت ایران بر صحنه‌های داخلی و خارجی دارد.

وی تصریح کرد: انتخابات مجلس نهم به دلیل اینکه اولین انتخابات پس از فتنه 88 و حوادث تلخ آن سال است، نقطه‌ای مهم و اثرگذار از سوی ملت ایران محسوب می‌شود.

زارعی ادامه داد: مقابله با تهدیدات بیرونی و ضرورت حل مشکلات اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی در داخل کشور نیازمند حضور گسترده مردم و تصمیم درست آنها برای شکل‌دهی به مجلسی است که بتواند بار مسئولیت سنگین خود را با قدرت حمل کرده و در طول چهار سال، قوه مقننه را به نقطه مطلوب برساند.

عضو جبهه پایداری با بیان اینکه اگر ترکیب مجلس از نامزدهایی که از پایبندی بیشتری به اصول و ارزش‌ها برخوردارند و به مبانی فکری اسلام مقید و متعهد هستند، تشکیل شود ما شاهد سرعت بیشتری در حل مشکلات خواهیم بود، گفت: اثرگذاری این موضوع در صحنه بین‌الملل و منطقه نیز نمود خواهد داشت.

* دشمن به مجلسی که متشکل از ساکتین فتنه باشد طمع می‌کند

وی افزود: اگر ترکیب مجلس آینده از ساکتین فتنه و کسانی باشد که نسبت به شناسایی و مقابله با جریان انحراف مردود شده‌اند، تشکیل شود، دشمن به چنین مجلسی طمع می‌کند.

زارعی با بیان اینکه درخواست مردم و مطالبات آنها از چنین مجلسی در حد دعواهای سیاسی باقی می‌ماند، خاطرنشان کرد: بنابراین مجلس باید متشکل از افرادی باشد که به اصول و ارزش‌ها پایبند هستند.

کاندیدای جبهه پایداری در تهران در خصوص وحدت اصولگرایان پس از انتخابات اظهار داشت: ما در جبهه پایداری مأموریت اصلی خود را تبیین گفتمان انقلاب اسلامی می‌دانیم و لذا انتخابات یکی از صحنه‌هایی است که وقتی تمام شد باید به سوی تحقق این گفتمان حرکت کرد.

وی با تأکید بر اینکه بعد از انتخابات همه تلاش‌ها باید برای تبیین و ترویج گفتمان انقلاب اسلامی باشد، افزود: معادلات و دعواهای سیاسی باید پس از انتخابات متوقف شود و صرفاً پایبندی به اصول و آرمان‌ها مدنظر باشد.

* جبهه پایداری خود را برای تحقق آرمان‌های انقلاب آماده کرده است

زارعی با یادآوری اینکه تمام نامزدهای انتخاباتی باید از کینه‌توزی، مخالفت و بداخلاقی‌ پرهیز کنند و اصولی را که مقام معظم رهبری مورد توجه دارند، مدنظر قرار دهند، گفت که جبهه پایداری خود را برای تحقق آرمان‌های انقلاب آماده می‌بیند.

عضو جبهه پایداری انقلاب اسلامی در خصوص میزان مشارکت مردم در روز 12 اسفند خاطرنشان کرد: با توجه به آرایش سیاسی در داخل و هجمه‌هایی که در خارج توسط رسانه‌های خارجی، ماهواره‌ای و اینترنتی برای یأس و ناامیدی مردم جهت حضور در صندوق‌های رأی صورت می‌گیرد، پیش‌بینی می‌کنیم، ملت ایران با درس‌آموزی از امام راحل و رهبر معظم انقلاب پاسخ لازم به دشمنان بدهند.

وی تأکید کرد: مردم در روز 12 اسفند حمایت خود را از گفتمان امام راحل و مقام معظم رهبری نشان خواهند داد و بر همین  اساس در انتخابات روز جمعه شاهد حضور گسترده‌تری نسبت به دوره‌های قبل خواهیم بود.

انتهای پیام/

 
 
پنج شنبه 11 اسفند 1390  1:05 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها