0

بی سیم ها به گوشند

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

بی سیم ها به گوشند

شناسه خبر:12644 سه شنبه, 09 اسفند 1390 12:27 چاپ نسخه چاپی
پست الکترونیکی ارسال به دوستان
بی سیم ها به گوشند

یادداشت های شهید عبدالرضا سوری با عنوان « بی سیم ها به گوشند »  به کوشش محمدرضا رحیمی توسط انتشارات فاتحان به چاپ رسید.alt

به گزارش سایت ساجد، در مقدمه کتاب به قلم نویسنده آمده است: « یاداشت های روزانه دفاع مقدس،از آن جهت که در زمره مستندترین مکتوبات تاریخ جنگ محسوب می شود که در گرماگرم حادثه به نگارش درآمده و تحت تأثیر همین نکته،جزئیات و اطلاعات ریز مورد توجه قرار گرفته است.یاداشت های روزانه همچنین نشان دهنده لحن،سطح ادبی و نیز دغدغه های آن روز رزمندگان می باشد...»

شایان ذکر است،یاداشت های عبدالارضا سوری جمعی  لشکر زرهی خوزستان، معمولا در مواقعی که شهید در تکاپوی رزم و انجام مأموریت بوده و یا در مرخصی به سر می برده است امکان نگارش خاطرات به شکل روز نوشت برای او فراهم نبوده و بنابراین خاطرات چند روز را در یک یاداشت آورده است.

در صفحه 53 کتاب آمده است:

سه شنبه25/9/1359
به شهر اهواز رفتم که فاصله اش تا منطقه ما 70کیلومتر است.چند شبی بود که خواب های ناراحت کننده می دیدم تا اینکه تلفنی با تهران تماس گرفتم و خوشبختانه از سلامتی همه و مخصوصا داداش که در آبادان است با خبر شدم.غروب به طرف اردوگاه حرکت کردم و ساعت 6 به محل یگان رسیدم.با بچه ها پهلوی بی سیم نشستیم.از طریق بی سیم این خبر دستگیر شد که توپخانه ما بر روی یک اردوگاه دشمن اجرای آتش کرده.در اثر این حمله حدود 50نفر کشته و تلفاتی دیگر به دشمن وارد شده است.....به خاطر این ریسک بزرگ فرماندهان این تیپ تشویق شده اند.منطقه جنگی این تیپ در کوهای الله اکبر می باشد و حدود سی کیلومتر با ما فاصله دارد.

ر« بیسم ها به گوشند»به کوشش ستاد کنگره شهدای استان همدان توسط انتشارات فاتحان در 170صفحه به همراه آلبوم تصاویر شهید عبدالرضا سوری به چاپ رسیده و در بازار کتاب در دسترس علاقه مندان می باشد.

علاقه مندان جهت دریافت کتاب می توانند به نشانی همدان،بلوار بعثت،چهار راه سعیدیه،کوچه شهید محرمی،ستادکنگره شهدای استان همدان و یا به تهران ، خیابان نوفل لوشاتو ،هانری کربن ،انتشارات فاتحان مراجعه نمایند. همچنین تلفن های8244098-0811در همدان و در تهران 66708379-021تماس حاصل نمایند.

سه شنبه 9 اسفند 1390  10:06 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها