0

رئیس واحدهای علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد هم هستم

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

نسخه چاپيارسال به دوستان
فرهاد دانشجو:

خبرگزاری فارس: رئیس جدید دانشگاه آزاد گفت: طبق روال گذشته که رئیس سابق این دانشگاه رئیس دانشگاه ‌آزاد و رئیس واحدهای علوم تحقیقات بود، بنده نیز رئیس دانشگاه ‌آزاد و رئیس واحدهای علوم تحقیقات دانشگاه آزاد هستم

خبرگزاری فارس: رئیس واحدهای علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد هم هستم

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، فرهاد دانشجو رئیس جدید دانشگاه ‌آزاد بعدازظهر امروز در جمع روسای واحدهای علوم تحقیقات دانشگاه ‌آزاد خود را به عنوان رئیس واحدهای علوم و تحقیقات این دانشگاه معرفی کرد.

دانشجو گفت: طبق روال گذشته که رئیس سابق این دانشگاه رئیس دانشگاه ‌آزاد و رئیس واحدهای علوم تحقیقات این دانشگاه بود، بنده نیز رئیس دانشگاه ‌آزاد و رئیس واحدهای علوم تحقیقات این دانشگاه هستم.

رئیس دانشگاه ‌آزاد خاطرنشان کرد: ‌برنامه‌های واحدهای علوم تحقیقات دانشگاه ‌آزاد براساس برنامه‌های ۵ ساله حرکت خواهد کرد و تغییراتی نخواهد داشت.

وی در ادامه گفت: تصمیمات اجرایی بنده نفی روند فعالیت‌های گذشته دانشگاه ‌آزاد نیست.

وی از رئیس سابق دانشگاه ‌آزاد تقدیر و تشکر کرد و گفت: از آقای جاسبی تشکر کرده و دست یاری خود را به سوی وی دراز می‌کند و امیدوارم که بتوانم از مشورت‌های وی کمال استفاده را داشته باشم.

انتهای پیام/

سه شنبه 9 اسفند 1390  2:28 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها