0

عباس تحولات فلسطین را با امیر قطر بررسی کرد

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

عباس تحولات فلسطین را با امیر قطر بررسی کرد

نسخه چاپيارسال به دوستان
عباس تحولات فلسطین را با امیر قطر بررسی کرد

خبرگزاری فارس: رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین که برای شرکت در کنفرانس بین‌المللی حمایت از قدس به دوحه سفر کرده است، در دیدار با امیر قطر تحولات فلسطین را با وی بررسی کرد.

خبرگزاری فارس: عباس تحولات فلسطین را با امیر قطر بررسی کرد

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری "معا"، "محمود عباس" در حاشیه کنفرانس بین‌المللی حمایت از قدس با شیخ"حمد بن خلیفه آل ثانی" دیدار و گفت‌وگو کرد.

دو طرف در این دیدار مسائل مطرح شده در دستور کار کنفرانس بین‌المللی حمایت از قدس و نیز تحولات صحنه فلسطین را بررسی کردند.

امیر قطر در افتتاحیه کنفرانس نیز پیشنهادی مبنی بر مراجعه به شورای امنیت برای صدور قطعنامه‌ای به منظور تشکیل کمیته تحقیق بین‌المللی در خصوص تمامی تصمیماتی که اسرائیل از زمان اشغال قدس در سال 1967 با هدف از بین بردن آثار عربی-اسلامی و مسیحی قدس اتخاذ کرده است، ارائه کرد که مورد حمایت و تائید عباس واقع شد.

کنفرانس بین‌المللی حمایت از قدس صبح دیروز در دوحه پایتخت قطر آغاز بکار کرد و در این کنفرانس 2 روزه بیش از 350 شخصیت، مورخ، کارشناس، پژوهشگر و حقوقدان عربی و بین المللی به نمایندگی از 70 کشور از تمامی ادیان اسلامی شرکت کرده‌اند.

شرکت کنندگان در این مراسم به بررسی 4 محور از جمله قدس و قوانین بین المللی، قدس و تاریخ، قدس و شهرک سازی ، قدس و سازمان‌های جامعه بین الملل می پردازند.

شرکت کنندگان در این کنفرانس قصد دارند تا طرح هایی را برای تقویت پایداری فلسطینیان ساکن بیت المقدس و حمایت از جایگاه فرهنگی سیاسی اقتصادی شهر بیت المقدس به تصویب برسانند.

انتهای پیام/++

 
 
دوشنبه 8 اسفند 1390  11:29 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها