0

اعتراض طلایی‌نیک به قراردادن نامش در لیست اصلاح‌طلبان/ من اصولگرا هستم

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

نسخه چاپيارسال به دوستان
در گفت‌وگو با فارس عنوان شد

خبرگزاری فارس: نامزد نهمین دوره انتخابات مجلس ضمن اعتراض به قراردادن نامش در لیست اصلاح‌طلبان گفت که به جریان اصولگرایی وابسته است.

خبرگزاری فارس: اعتراض طلایی‌نیک به قراردادن نامش در لیست اصلاح‌طلبان/ من اصولگرا هستم

رضا طلایی‌نیک نامزد نهمین دوره انتخابات مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس با بیان اینکه مردم آماده حضور حداکثری در انتخابات هستند، اظهار داشت: زمینه شرکت دشمن‌شکن و آگاهانه در انتخابات برای پیشبرد اهداف ملی و آرمانهای انقلاب حماسه‌ای دیگر فراهم است.

این کاندیدای نهمین دوره مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مردم در شهرستان‌ها برای انتخابات دوازدهم اسفند مشارکت بسیار فعالی دارند، تصریح کرد: جریان خاموش فتنه و توطئه‌گران خارجی بازنده اصلی در انتخابات دوازدهم اسفندماه خواهند بود.

وی با تأکید بر اینکه به عنوان یک اصولگرای غیروابسته به هیچ حزب، تشکل و جبهه سیاسی در حوزه انتخابیه بهار و کبوتر آهنگ برای ادای تکلیف نامزد شده‌ام، افزود: نسبت به اعلام بدون اطلاع و هماهنگی از سوی برخی از تشکل‌های انتخاباتی مانند جبهه مردمی اصلاحات معترضم زیرا در رقابت انتخاباتی به هیچ حزب و تشکل سیاسی وابستگی ندارم.

طلایی‌نیک گفت: امیدوارم تشکل‌ها و ائتلاف‌های سیاسی با رعایت اخلاق و تقوای سیاسی از اعلام حمایت بدون توافق افراد خودداری کنند.

این نامزد نهمین دوره مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه در این انتخابات فقط به مردم و تفکر اصولگرایی وابسته هستم، یادآور شد: هرگونه بهره‌برداری تبلیغاتی از سوی هر تشکل و جبهه سیاسی را در حمایت از خود تأیید نمی‌کنم.

انتهای پیام/

دوشنبه 8 اسفند 1390  10:29 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها