به گزارش خبرنگار ایثار و شهادت باشگاه خبری فارس «توانا»، اولین یادواره 30 شهید و 15 ایثارگر جامعه پزشکی تهران بزرگ صبح امروز با حضور حجتالاسلام صدیقی امام جمعه موقت تهران، سیدحسن امامی رضوی معاون وزیر بهداشت، محمدباقر لاریجانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، سردار فتحیان رئیس بسیج جامعه پزشکی تهران بزرگ، رئیسزاده رئیس جامعه پزشکی کشور و جمع زیادی از خانوادههای شهدا و ایثارگران در مرکز همایشهای بینالمللی رازی برگزار شد.
حجتالاسلام صدیقی امام جمعه تهران اظهار داشت: افتخار میکنیم در کشوری زندگی میکنیم که پزشکان و افسران سلامت جامعه قربانیهای تقدیم نظام کرده و شهدای زنده و ایثارگر این مجموعه در خدمت پیشگیری و درمان جامعه هستند.
وی ادامه داد: در این محفل هم تکریم از شهید و شهادت میشود و هم تشویقی است برای ما در ادامه دادن راه شهدا و امیدوارم من نیز جذب این جاذبههای الهی بشوم.
حجتالاسلام صدیقی تصریح کرد: امام صادق(ع) میفرماید «هر جامعه، هر شهر و هر کشوری سه پایگاه برای آرامش و حیات خود لازم دارد» و اینها به عنوان پناهگاه و دژ محکم بوده و نباید مورد دستخوش طوفانها قرار گرفته و دگرگون شوند.
وی پایگاه اول آن را آرامش روح و فکر برشمرد که در دل پایگاههای حوزوی وجود دارد و افزود: آنها کسانی هستند که احساس مردم را با خدا ارتباط میدهند.
حجتالاسلام صدیقی دومین پایگاه امنیت اجتماعی و سیاسی دانست و بیان داشت: انسان به آن چیزی که نیاز دارد حکومت و رهبری است که اهل خیر بوده و بدخواهی و جهتگیری منفی در آن وجود نداشته باشد و از همه مهمتر آن رهبر برجانها حکومت کند نه با شمشیر و زور.
وی تصریح کرد: سومین پایگاه مورد اشاره امام صادق (ع) به عنوان مرجع و پناهگاه طبیب است یعنی کسی که در علم طب خبره و کارشناس بوده و از همه مهمتر بصیر است یعنی با عواطف و نیازهای روحی مریض ارتباط خوب ایجاد کند.
امام جمعه موقت تهران بیان داشت: طبیب میتواند با یک حرکت توأم با بصیرت، از ثواب احیاء تمام انسانها از دیدگاه قرآن بهرهمند شود و در مقابل با تسامح، عذاب مرگ تمام انسانها را برای خود بخرد.
حجتالاسلام صدیقی در پایان خاطر نشان کرد: شهدا در اثر چشمپوشی از دنیا به مرحله شهود رسیده بودند و کسانی که از مظاهر مادی و زرق و برق دنیا و قدرت منقطع شوند به این مرحله خواهند رسید که در قشر پزشکان وجود دارد.
انتهای پیام/