براي اين كار اول بايد بري توي منوي گوشي و وارد contacts بشيد و در اونجا options را بزنيد و سپس Mark/Unmark را بزنيد.. حالا Mark all را بزنيد تا تمام شماره تلفن هاتون انتخاب بشه
حالا دوباره options را بزنيد و copy را انتخاب كنيد..ودر اونجا To memory card را بزنيد .. ممكنه يك پيغام ببينيد با اين عنوان
Remove existing contacts from memory card
حالا No را بزن... و بعداً توسط اتصال با كامپيوتر بريد در مموري كارتتون و بعد others و در داخل اون فايل contacts را در كامپيوترتون ذخيره كنيد
حالا بعد از فورمت كردن ؛ مجدداً از طريق كامپيوتر ؛ اين فايل contacts را بوسيله اتصال به كامپيوتر گوشيتون ؛ بريزيد داخل others مموري كارت و سپس بريد در منو و contacts بازش كنيد ودر اونجا options را بزنيد و copy و بعداً From memory card را انتخاب كنيد
حالا تمام شماره تلفن هاتون بر ميگرده به دفترچه
البته واضح هستش كه شما نميتونيد از بازي و تم و نرم افزار نصب شده بر گوشيتون ... بك آپ بگيريد و يا حداقل اين هستش كه من تا حالا جائي نديدم
ولي با اين حال بعضي از اين بازي و برنامه ها رو ميتونيد با روش ديگري كه بعداً براتون ميگم.....
به يك موبايل ديگر بلوتوث كنيد و بعد از فورمت كردن.. دوباره به گوشيتون برگردونين شون.....البته يا دتون باشه كه گفتم..بعضي ها و نه همه.....
اميد وارم اين ترفند براتون مفيد باشه
ترفند سرعت بخشيدن ، بوت موبايل
با اين ترفند ميتونيد سرعت بوت موبايلتون را زياد كنيد يعني موبايل زودتر بالا بياد در زمان روشن شدن
براي اينكار بريد در قسمت Log موبايلتون كه در N80 من از طريق منو و بعد My own قابل دستيابي هستش
در N73 از طريق منو و بعد Applications قابل دستيابي هستش
در همان صفحه اولش option را بزنيد و به بخش setting بريد ؛ حالا Log duration را كه 10 روز و گاهي 30 هستش را تبديل كنيد به يك روز بكنيد و دربياين ازش
تمام.....
سرعت خاموش روشن كردن يا بوت شدن موبايل را دقت كنيد كه چقد زمانش كم شده...