آشپزهای رستوران با استفاده از حرارت آتشفشان، ماهی کباب می کنند.
رستوران " دیاپلو " یا رستوران " شیطان " به پخت غذاهای سنتی و کباب خوشمزه مشهور است با این تفاوت که این رستوران غذاهای خود را بر روی ذغال یا شعله آتش معمولی نمی پزد بلکه از حرارت آتشفشان استفاده می کند.
به گزارش جذاب نیوز به نقل از خبرگزاری ها، رستوران دیاپلو در جزیره " لانزروت " اسپانیا بر یک آتشفشان واقع است. به دلیل اینکه از این آتشفشان گدازه ای بیرون نمی آید آشپزهای رستوران تصمیم گرفتند با استفاده از حرارت آن، استیک، کباب و غذاهای دیگر تهیه کنند.
تاسیس این رستوران به سال 1970 بازمی گردد. این رستوران را " قیصر مانریک " هنرمند و مهندس مشهور اسپانیایی با هدف جذب توریست ها و گردشگران ساخت و قله کوه آتشفشانی را برای تحقق اهداف خود انتخاب کرد تا مشتریان رستوران بتوانند از مناظر طبیعی جزیره لانزروت بهره ببرند.