قلعه هيمجي كه از آن به عنوان يكي از زيباترين نمونههاي برجاي مانده از معماري چند وجهي قلعههاي ژاپني نام برده ميشود در سال ۱۳۳۳ ميلادي بنا شد. اين معبد به دليل در امان ماندن از....
وقتی نام ژاپن شنیده می شود ذهن خود به خود درگیر واژه ای به نام سامورایی می شود. سامورایی ها مردمان عجیبی بودند شاید بهتر باشد بگویم ژاپنی ها مردمان عجیبی هستند. اگر مطلب را دنبال کنید بعد ها بیشتر در مورد این کشور شگفتی ساز خواهم نوشت.
- معبد کیومیزو، کیوتو
- قلعه هیمجی، هیمجی
- پارک صلح، هیروشیما
- عمارت طلایی، کیوتو
- شینکانسن
هیچ سفری در ژاپن کامل نمی شود مگر با استفاده از قطار های سریع السیر و گلوله ای این کشور که «شینکانسن» نامیده می شوند. هنگام سفر این قطار با سرعت ۳۰۰ کیلومتر در ساعت با چنان شتابی حرکت می کند که هرگونه تصادف در این زمان به حادثه ای ویران کننده تبدیل خواهد شد به همین خاطر هیچ جاده یا خط آهنی در مسیر این قطار ایجاد نشده است. شبکه ریلی این قطار را شهرهای مهم جزایر «هونشو» و «کیوشو» تشکیل داده و یکی از راه های ارتباطی آن به جزیره شمالی ژاپن «هوکایدو» در حال بهره برداری است. با این وجود اگرچه این قطار برای مسافرت هایی با فواصل دور راه اندازی شده، اما از آن برای جابه جایی مسافران از شهرهای حاشیه ای به شهرهای بزرگ استفاده می شود.
- کوه فوجی
کوه فوجی با ارتفاع ۳ هزار و ۷۷۶ متری خود نه تنها، مرتفع ترین قله ژاپن محسوب می شود، بلکه سمبل این کشور است. وجود تقارنی مثال زدنی در ۲سمت این کوه، از آن نمایی هنری و الگویی مناسب برای عکس های زیبا ساخته است. اگرچه این کوه را آتشفشانی فعال می دانند اما آخرین فوران آن در سال ۱۷۰۷ گزارش شده است. کوه فوجی در ۱۰۰ کیلومتری جنوب غرب توکیو قرار گرفته و سالانه نزدیک به ۲۰۰ هزار نفر به این قله صعود می کنند.
- رامن
بسیاری از گردشگران، آشپزی بومی و سنتی ژاپن را در جهان منحصر به فرد می دانند. در این میان علاوه بر «سوشی» که محبوبیتی جهانی را از بین غذاهای متنوع کشورهای مختلف کسب کرده، از «رامن» یا رشته ژاپنی نیز می توان به عنوان اعجابی جدید نام برد. این غذا که اصالتی چینی دارد، نخستین بار در قرن نوزدهم میلادی در ژاپن مشهور شد. محتویات این غذا رشته های گندم با گوشت بوده و اغلب سس سویا همراه با جلبک های دریایی، پیاز سبز و ذرت به آن افزوده می شود. نکته جالب توجه در خصوص این غذا آن است که مناطق مختلف ژاپن، دستور غذایی مخصوص به خود برای تهیه آن دارند.