0

شایق: بیانات رهبری چون پتکی کوبنده بر سر بدخواهان آذربایجان فرود آمد

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

شایق: بیانات رهبری چون پتکی کوبنده بر سر بدخواهان آذربایجان فرود آمد

نسخه چاپيارسال به دوستان
با نگاهی تحلیلی به بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با مردم آذربایجان
شایق: بیانات رهبری چون پتکی کوبنده بر سر بدخواهان آذربایجان فرود آمد

خبرگزاری فارس: عضو شورای مرکزی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی در یادداشتی به بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با مردم آذربایجان، اشاره کرد و گفت: بیانات رهبری چون پتکی کوبنده بر سر دشمنان و بدخواهان آذربایجان فرود آمده است.

خبرگزاری فارس: شایق: بیانات رهبری چون پتکی کوبنده بر سر بدخواهان آذربایجان فرود آمد

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، عشرت شایق با نگاهی تحلیلی به بیانات اخیر مقام معظم رهبری در دیدار با مردم آذربایجان، سخنان ایشان خطاب به مردم آذربایجان را حاوی دو پیام بزرگ و ارزشمند دانست.

وی در این تحلیل آورده است: سخنرانی مهم مقام معظم رهبری در جمع مردم آذربایجان و در آستانه سالگرد قیام ۲۹ بهمن مردم تبریز، حاوی نکات بسیار ارزشمند و ذی‌قیمتی بود که همه‌ کارشناسان مسائل سیاسی، اجتماعی و تحلیلگران داخلی و خارجی و نیز مردم غیور آذربایجان باید نسبت به خوانش چند باره آنها اقدام کنند تا بار دیگر هیبت و اهمیت خطه‌ آذربایجان و نقش ارزنده مردم آن در میادین سیاسی ـ اجتماعی کاملاً مشخص و روشن شود.

اینکه رهبر معظم انقلاب در دیدار با مردم آذربایجان با واژگانی زیبا و گلچین شده استفاده می‌کنند حاکی از ژرفای رابطه بین مردم آذربایجان و خط ولایت فقیه است، رابطه‌ای که دوسویه بوده و نشان از مودت و دوستی دیرینه بین این دو مرشد و مرید است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، دیدار خود با مردم آذربایجان را «شیرین و مطلوب» توصیف می‌کنند و اینکه آنها زحمت سفر در این ایام سرد را به جان خریده‌اند از چشم بینای ایشان نهان نمانده است اما قبل از آنکه به تحلیل گفتمان بیانات ارزشمند رهبر معظم انقلاب بپردازیم، این مقدمه نسبتاً طولانی میان «رهبر و رهرو»، حکایت دلدادگی و عشق و ارادتی است که در کمتر قاموسی وصف آن رفته و در کمتر دیداری شاهد و شنوای آن بوده‌ایم. و این امر نشان از عمق علاقه رهبر انقلاب به مردم خطه آذربایجان دارد.

اما وقتی به متن اصلی سخنان رهبر معظم انقلاب، آنجا که محور بیانات ایشان به آذربایجان و مردم آن اشارت دارد می‌پردازیم، احساس غرور، مباهات و احساس تکلیف و وظیفه بر همه آذربایجانی‌های ولایتمدار دست می‌دهد.

عبارت: «مکرر عرض کردیم مردم آذربایجان به طور مشخص مردم تبریز و بسیاری از شهر‌های آذربایجان، اینها کسانی هستند که از پیش از صدها سال قبل در عمده‌ترین حوادث و تحولات مثبت این کشور در صف اول قرار داشتند و نقش‌آفرینی کردند» به خوبی بیانگر نقش ارزنده آذربایجان در کلام گرم رهبر انقلاب است. روایت‌ها و تحلیل‌های تاریخی مقام معظم رهبری از تحولات یکصد سال اخیر، و ذکر خیری که ایشان از بزرگان و قهرمانان این دیار کردند از ستارخان و باقرخان گرفته تا فرمانده‌هان و رزمندگان لشکر عاشورا و از مراجع و روحانیون مؤثر در نهضت تحریم تنباکو تا شهدای محراب تبریز، باید سرمشق همه‌ مردم آذربایجان از خرد و کلان تا زن و مرد قرار گیرد.

رهبر معظم انقلاب جایگاه واقعی آذربایجان را به روشنی، با زیباترین و فصیح‌ترین واژگان، تبیین کردند. این روشنگری می‌تواند در دل خود پیغام ارزشمندی به همه دوستداران و دشمنان نظام مقدس ما هم داشته باشد، پیام اول این بیانات خطاب به خود مردم آذربایجان است تا بار دیگر، اهالی غیور و مبارز آذربایجان، هرگز دچار یأس و دلسردی نشده و راه پر افتخار حمایت قاطع از نظام جمهوری اسلامی، دستاوردهای شهدای این خطه و آرمان‌های بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی را همچنان استمرار بخشند.

پیام دیگر این بیانات که چون پتکی کوبنده بر سر دشمنان و بدخواهان آذربایجان فرود آمد، آن است که میان آذربایجان و ایران اسلامی اخوت و مودتی دیرینه حاکم است و مشت محکمی است بر دهان همه یاوه‌گویان، سفسطه‌جویان و جدایی‌طلبان که خواب تفرقه و جدایی بین مردم آذربایجان و ایران اسلامی را در سر دارند.

موضع‌گیری صریح، قاطع و در عین حال سرشار از محبت و علاقه رهبر معظم انقلاب، همه دشمنان آن سوی مرزها، مزدوران داخلی و عوامل فتنه‌ساز و تفرقه‌افکن را زمین‌گیر کرد تا «جدایی» آذربایجان و مردم آن را از مام میهن در خواب و کابوس‌های خویش بجویند.

وقتی رهبر معظم انقلاب از حماسه ۲۹ بهمن ۵۶، به‌عنوان «شاخص» و «یک سنگ نشان» یاد می‌کنند، بار مسئولیت همه‌ یادگاران آن قیام را سنگین‌تر می‌کنند. امروز به واسطه آن بیانات و ابراز لطف و محبت ‌مقام معظم رهبری نسبت به مردم آذربایجان و شهر تبریز، جای هیچ‌گونه تعلل، یأس و انفعال نیست.

حضور مردم ما باید بعد از این، پرشورتر و حماسه‌آفرین‌تر باشد، چشم جهانیان باید بعد از این منتظر خلق حماسه‌های بزرگ‌تر و حضور در صحنه‌ای باشکوه‌تر از قبل باشد چرا که یادگاران قیام ۲۹ بهمن تبریز اینجا در آذربایجان به عشق ولایت حضور دارند و مفتخرند که رهبر و پیشوایی دارند که او نیز متقابلا به مردم آذربایجان عشق می‌ورزد. تجدید میثاق دوباره‌ ملت آذربایجان با ولایت و تعمیق پیوند دوستی و محبت رهبری با مردم آذربایجان بار دیگر مبارک و گرامی باد.

----------------

عشرت شایق

----------------

انتهای پیام/ح

 
 
یک شنبه 7 اسفند 1390  10:45 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها