0

تلاش کلینتون در تونس برای مصادره اهداف انقلاب‌های منطقه به نفع آمریکا

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

نسخه چاپيارسال به دوستان

خبرگزاری فارس: وزیر خارجه آمریکا که در سفر تونس به سر می برد بار دیگر در اظهارات مداخله جویانه واشنگتن برای منحرف کردن انقلاب های منطقه، به مقامات تونس وعده داد که آمریکا به اعمال دموکراسی در این کشور متعهد است.

خبرگزاری فارس: تلاش کلینتون در تونس برای مصادره اهداف انقلاب‌های منطقه به نفع آمریکا

به گزارش فارس به نقل از پایگاه اینترنتی "نیوز اینترنشنال"، "هیلاری کلینتون" وزیر امور خارجه آمریکا بعد از شرکت در کنفرانس گروه "دوستان سوریه"، در دیدار روز گذشته خود با "منصف المرزوقی" رئیس جمهوری تونس متعهد شد که واشنگتن در روند بازسازی اقتصاد و دموکراسی تونس نقش کمکی خواهد داشت.

کلینتون بعد از دیدار با رئیس جمهوری یمن گفت: من با بیانیه ای بسیار ویژه و متعهد از اعلام حمایت (واشنگتن) از اصلاحات سیاسی و اقتصادی جاری در تونس به اینجا آمده ام؛ بعد سیاسی انقلاب تونس به خوبی در جریان است و من یکی از مدافعان سرسخت و قاطع اعمال دموکراسی در تونس و امور محقق شده در این کشور هستم.

وزیر خارجه آمریکا با اشاره به اینکه چالشی که وجود دارد اطمینان از هماهنگی میان پیشرفت های اقتصادی در تونس با پیشرفت های سیاسی این کشور است، اعلام کرد: واشنگتن با این امید که تونس مثال و الگویی برای سایر کشورهایی در منطقه خواهد بود که یا حاکمان مستبد خود را سرنگون کرده اند و یا در جریان شورش های مردمی هستند، مشتاق است که به پیشرفت های دموکراتیک و موفقیت های اقتصادی تونس کمک کند.

کلینتون گفت: تونس کشوری است که با تظاهرات گسترده سال گذشته خود "زین العابدین بن علی" را سرنگون کرد و بهار عربی را آغاز کرد و الهام بخش سایر جنبش ها و حرکت های مشابه در مصر، لیبی، سوریه شد.

وزیر خارجه آمریکا اعلام کرد که تونس نیز می تواند از بودجه 800 میلیارد دلاری ارائه شده از سوی "باراک اوباما" رئیس جمهوری آمریکا، که جهت تقویت اصلاحات در کشورهای عربی درگیر انقلاب های دموکراسی اختصاص داده شده است، استفاده کند.

کلینتون افزود: من تمام تلاش خود را برای تامین حمایت لازم از تونس در کوتاه مدت عملی خواهم کرد اما این هشدار را نیز می دهم که بیش از این وعده نخواهم داد زیرا همانطور که شما می دانید،‌ ما درگیر بحران جهانی اقتصاد هستیم.

وزیر امور خارجه آمریکا در ادامه سفر خود به تونس برای اجتماع جوانان این کشور سخنرانی و به آنها تاکید کرد که از اصلاحات دموکراتیک کشورشان حمایت کنند.

کلینتون در این باره گفت: ما شاهد شجاعت شما در خط مقدم این انقلاب، تحمل شما در برابر گازهای اشک آور و ضرب و شتم ها بودیم و در شرایط فعلی به نوع دیگری از شجاعت شما برای حفاظت از اعمال دموکراسی جدید در کشور نیاز است.

مقامات تونسی که یک دولت معتدل اسلام گرا را در اکتبر سال گذشته میلادی برای خود انتخاب کردند، در شرایط فعلی با نرخ بیکاری حدود 20 درصدی دست و پنجه نرم می کنند و تنش های سیاسی در این کشور بدنبال انقلاب آن همچنان ادامه دارد.

انتهای پیام/ن.ص

یک شنبه 7 اسفند 1390  9:53 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها