فيلم سينمايي «ورود آقايان ممنوع»، مجموعه تلويزيوني «ساختمان پزشكان»، «بهاره رهنما»، «رضا عطاران» و «پيمان قاسمخاني» بعنوان برگزيدگان دومين جشن «لبخند آفتاب»، ويژه معرفي آثار برتر كمدي سينما و تلويزيون، معرفي شدند.
به گزارش افکارنیوز به نقل از ابتکار، در اين مراسم كه در تالار انديشه حوزه هنري برگزار شد، «عليرضا خمسه» به نمايندگي از هيات داوران از «اميررضا خادم»، مدير موسسه نسل آفتاب بعنوان برگزاركننده اين جشن قدرداني كرد و گفت: «برپايي چنين جشني در جامعه عبوس و جمع كردن بزرگان كمدي جاي تشكر دارد.»
«پيمان قاسمخاني» و جريان فيلمنامهنويسان غيرمعناگرا
اولين بخش اهداء جوايز به بهترين فيلمنامه اختصاص داشت كه با حضور «حميدرضا صدر»، «حبيب رضايي» و «محمد متوسلاني»، تنديس «لبخند زرين» اين جشن به «پيمان قاسمخاني» براي فيلمهاي «ورود آقايان ممنوع» و «سنپترزبورگ» اهدا شد. «قاسمخاني» پس از دريافت تنديس بهترين فيلمنامهنويس در سخنان کوتاهي گفت: «گرفتن جايزه از هيات داوران واقعي و موجه بسيار قابل قبول و اين جايزه بسيار ارزشمند است من بايد اينجا از عليرضا خادم نه بخاطر مدالهايش و شخصيت ورزشياش بلکه بخاطر شخصيت وي تشکر کنم. ما فيلمنامهنويسان غيرمعناگرا هميشه جايزه خود را از مردم ميگيريم اما جايزه واقعي نيز بسيار ميارزد.»
«عبدالرضا كاهاني» و فيلمسازي بدون توپ و تفنگ
در ادامه اين مراسم و براي اهداء جايزه كارگردان برتر، «هادي ايازي»، معاون اجتماعي فرهنگي شهرداري تهران، به همراه «علي معلم» و «محمدرضا فروتن» به روي سن آمدند كه اين جايزه به «عبدالرضا كاهاني» براي فيلمهاي «هيچ» و «اسب حيوان نجيبي است» تعلق گرفت. در اين بين «محمدرضا فروتن» گفت: «اي کاش آدمها قدر عشق و محبت و خوبي را بدانند و آن را اندازه بگيرند و درک کنند.» برنده تنديس بهترين کارگرداني نيز با بيان اينکه؛ من بدون توپ و تفنگ فيلمي ميسازم كه يك ميليارد ميفروشد، در سخناني گفت: «حرفهاي زيادي وجود دارد که اين روزها براي همديگر ميگوييم و ما همه حرفها را ميدانيم.» وي با اشاره به سخنان «جمال شورجه» يکي از داوران جشنواره فيلم فجر درباره فيلم «بيخود و بيجهت» اظهار داشت: «اين داور اعلام کرده که فيلم «بيخود و بيجهت» فيلم مهمي نيست زيرا پروداکشن ندارد حتما ايشان تصور ميکنند که بايد براي ساخت يک فيلم خاور دور و نزديک به کمک هم بيايند تا چند ميليارد هزينه شود اين فيلم فقط ميليون بفروشد من در خانه فيلم ميسازم و بدون توپ و تانگ و فشنگ فيلمم را ميسازم و در هنگام اکران نيز يک ميليارد تومان فيلم ميفروشم.» (کاهاني جايزهاش را به همسرش اهدا کرد.)
«محمد ورشوچي»، هنرمندي با نقشهاي ارزنده
در ادامه اين جشن پس از پخش كليپي از درگذشتگان سينما، لوح تقديري توسط «رضا رويگري»، «اميرشهاب رضويان» و فرزند دكتر حسابي به خانواده «محمد ورشوچي» كه در جشن سال گذشته مورد تقدير قرار گرفته بود اهدا شد. «رضا رويگري» که براي اهداء لوح تقدير و تنديس خانواده مرحوم ورشوچي بر روي سن آمده بود، گفت: «ورشوچي يکي از هنرمندان قديمي بود و من او را با سريال دايي جان ناپلون شناختم که يکي از شخصيتها و نقشهاي ارزنده وي در اين سريال بود. ضمنا من دو کار سينمايي با او داشتم واميدوارم در آينده نيز شرايطي پيش بيايد که همين گونه از وي تجليل بشود از من نيز قدرداني شود!»
«سروش صحت» و ابراز وفاداري به مديري
پس از اجراي برنامه موسيقي به سرپرستي «علي وكيلي» نوبت به اهداء جايزه بهترين مجموعه تلويزيوني رسيد كه با حضور «عليرضا خمسه» و «ماهايا پطروسيان» اين جايزه به «سروش صحت» براي مجموعه «ساختمان پزشكان» تعلق گرفت. «سروش صحت» کارگردان بهترين مجموعه تلويزيوني نيز در سخنان کونتاهي اظهار داشت: «وقتي يک گروه خوبي وجود دارد و محصول کار خوب ميشود همه خوشحال ميشويم من بايد از پيمان و محراب قاسمخاني تشکر کنم، همچنين بايد از اين گروه داوري تشکر کنم و افتخار ميکنم که کارم را پسنديدند. من کارم را با مهران مديري شروع کردم و امروز اينکه کنار مديري است بسيار خوشحالم.»
«بهاره رهنما» و استقبال از دريافت جايزه از يک جشنواره مستقل
پس از اهداء جايزه بهترين مجموعه تلويزيوني، «مرضيه برومند»، «شقايق دهقان» و «مهراب قاسمخاني» با حاضر شدن به روي سن، جايزه يهترين بازيگر زن را به «بهاره رهنما» براي بازي در فيلمهاي «ورود آقايان ممنوع»، «پوپك و مشماشااله» و «سنپترزبورگ» اهدا كردند. «بهاره رهنما» نيز پس از دريافت اين جايزه اظهار داشت: «بسيار خوشحالم که اين جايزه را ميگيرم. جايزه گرفتن از جشنوارههاي مستقل بسيار خوب است و من امروز بخاطر سينماي کمدي بسياري از فرصتها را کنار گذاشتم و اميدوارم جايزه سومم را از جشن سينماي ايران بگيرم.»
«رامبد جوان» و اعتقاد شديد به کار کمدي
براي معرفي فيلم برتر طنز نيز «علي معلم»، «ويشكا آسايش» و «محمد متوسلاني» به روي سن آمدند و جايزه بهترين فيلم طنز را به رامبد جوان اهدا کردند. «رامبد جوان» نيز بعنوان برنده بهترين فيلم طنز گفت: «فيلم يک کار گروهي است و من مديون تکتک کساني هستم که کمک کردم تا آنچه را که دوست دارم اجرا کنم من به کمدي به شدت اعتقاد دارم و ما کمدي ميسازيم زيرا به خنديده و خنداندن اعتقاد دارم و هميشه بزرگترين افتخار اين است که جايزهام را از مردم ميگيرم.»
«رضا عطاران» و نيازش به خنده
آخرين جايزه دومين «جشن لبخند آفتاب» به بهترين بازيگر مرد اختصاص داشت كه با حضور «رامبد جوان»، «حبيب رضايي» و «عبدالرضا كاهاني» به «رضا عطاران» براي بازي در فيلمهاي «اسب حيوان نجيبي است» و «ورود آقايان ممنوع» اهدا شد. «عطاران» نيز بعنوان برگزيده اين جشن در سخناني اظهار داشت: «اين جايزه را امروز من از دوستانم ميگيريم و دوست داشتم از کسانيکه اين کار را انجام دادند تشکر کنم. من کارهاي زيادي کردم که عدهاي به آنها انگ سخيف بودن ميزنند.» وي افزود: «هرچه سن من بيشتر ميشود خودم به خنده بيشتر نياز پيدا ميکنم و اين احساس جمعي است خنده بسيار ارزشمند است.»
گفتني است؛ مراسم دومين جشن «لبخند آفتاب» که با اجراي «شهرام شكيبا» و حدود يک ساعت تاخير آغاز شده بود، در پايان با اجراي قطعاتي توسط «علي وکيلي» و گرفتن عكس يادگاري برگزيدگانش به اتمام رسيد.