0

ناتو نظامیان خود را از وزارتخانه‌های افغانستان خارج می‌کند

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

نسخه چاپيارسال به دوستان
متعاقب کشته شدن 2 تن از مشاوران ناتو در کابل

خبرگزاری فارس: بدنبال تظاهرات افغان‌ها در اعتراض به اهانت نظامیان ایساف به قرآن و کشته شدن 2 نظامی ناتو در حمله فردی ناشناس به وزارت کشور افغانستان،‌ ناتو نظامیان خود را از وزارتخانه‌های افغانستان خارج می‌کند.

خبرگزاری فارس: ناتو نظامیان خود را از وزارتخانه‌های افغانستان خارج می‌کند

به گزارش فارس به نقل از شبکه تلویزیونی "الجزیره"، متعاقب کشته شدن روز گذشته دو تن از مشاوران ارشد سازمان پیمان آتلانتیک شمالی در وزارت کشور افغانستان توسط فردی ناشناس، ناتو اعلام کرد که تصمیم گرفته است که تمام پرسنل خود را از وزارت خانه های این کشور خارج کند.

"جان آلن" فرمانده آمریکایی نیروهای ائتلافی ناتو در افغانستان روز گذشته با صدور بیانیه ای، ضمن محکوم کردن حمله به نیروهای ناتو در وزارت کشور افغانستان، این عمل را از نفرت انگیز توصیف کرد.

آلن در بیانیه خود اعلام کرد: من حمله امروز به وزارت کشور افغانستان که متعاقب آن دو تن از افسران نیروهای ائتلافی ما کشته شدند را محکوم می کنم و فکر و دعای من همراه خانواده ها و عزیزان افراد شجاعی است که امروز از بین رفتند.

فرمانده آمریکایی نیروهای ائتلافی ناتو در افغانستان ادامه داد: ما در حال تحقیق و رسیدگی به این جنایت هستیم و تمام سرنخ ها را برای پیدا کردن فردی که مسئول این حمله بوده است را پیگیری خواهیم کرد؛ کسی که مرتکب این جنایت شده است یک فرد بزدل و ترسو است که اقداماتش بدون پاسخ نخواهد ماند.

آلن در ادامه بیانیه خود گفت: من به دلایل واضح و بدیهی حفاظت از نیروها اقدامات فوری را به منظور فراخواندن تمام پرسنل ایساف مشغول در وزارت خانه های داخل و اطراف افغانستان اتخاذ کرده ام.

در ادامه بیانیه آلن آمده است: ما به دولت افغانستان به عنوان شریک خود برای رسیدن به هدف مشترک ایجاد افغانستانی آرام، باثبات و امن در آینده ای نزدیک متعهد هستیم.

این اظهارات آلن در شرایطی گزارش می شود که وزارت خارجه انگلیس نیز اعلام کرده است که موقتا تمام مشاوران و مربیان غیرنظامی خود را از نهادهای افغانستان خارج خواهد کرد.

شبه نظامیان طالبان سریعا مسئولیت حمله روز گذشته به وزارت کشور افغانستان را بر عهده گرفته و اعلام کرده اند که این اقدام را در تلافی هتک حرمت نظامیان ایساف به نسخه هایی از قرآن در پایگاه نظامی "بگرام" افغانستان انجام داده اند؛ "ذبیح الله مجاهد" یکی از سخنگویان این گروه در بیانیه ای اعلام کرده است: این حمله توسط یکی از جنگجویان ما صورت گرفته است و حداقل 14 نفر از نیروهای امنیتی ائتلاف بین المللی (ناتو) در این حمله کشته شدند.

این حادثه در بحبوحه خشونت های رو به رشد در افغانستان و پنجمین روز از تظاهرات گسترده مردم این کشور در اعتراض به هتک حرمت نظامیان ایساف به متون اسلامی و قرآن صورت گرفته است.

انتهای پیام/ن.ص

یک شنبه 7 اسفند 1390  9:51 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها