0

شانس

gps0064
gps0064
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1751

شانس

مرد جوانی در آرزوی ازدواج با دختر کشاورزی بود.

کشاورز گفت برو در آن قطعه زمین بایست. من سه گاو نر را آزاد می کنم اگر توانستی دم یکی از این گاو نرها را بگیری من دخترم را به تو خواهم داد.

مرد قبول کرد. در طویله اولی که بزرگترین بود باز شد . باور کردنی نبود بزرگترین و خشمگین ترین گاوی که در تمام عمرش دیده بود. گاو با سم به زمین می کوبید و به طرف مرد جوان حمله برد. جوان خود را کنار کشید تا گاو از مرتع گذشت.

دومین در طویله که کوچکتر بود باز شد. گاوی کوچکتر از قبلی که با سرعت حرکت کرد .جوان پیش خودش گفت : منطق می گوید این را ولش کنم چون گاو بعدی کوچکتر است و این ارزش جنگیدن ندارد.

سومین در طویله هم باز شد و همانطور که فکر میکرد ضعیفترین و کوچکترین گاوی بود که در تمام عمرش دیده بود. پس لبخندی زد و در موقع مناسب روی گاو پرید و دستش را دراز کرد تا دم گاو را بگیرد...

اما.........گاو دم نداشت!!!!

زندگی پر از ارزشهای دست یافتنی است اما اگر به آنها اجازه رد شدن بدهیم ممکن است که دیگر هیچ وقت نصیبمان نشود. برای همین سعی کن که همیشه اولین شانس را دریابی.
دوشنبه 5 مرداد 1388  3:41 AM
تشکرات از این پست
gps0064
gps0064
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1751

پاسخ به:شانس

در زمان ها ي گذشته ، پادشاهي تخته سنگ را در وسط جاده قرار داد و براي اين كه عكس العمل مردم را ببيند خودش را در جايي مخفي كرد.

بعضي از بازرگانان و نديمان ثروتمند پادشاه بي تفاوت از كنار تخته سنگ مي گذشتند. بسياري هم غرولند مي كردند كه اين چه شهري است كه نظم ندارد. حاكم اين شهر عجب مرد بي عرضه اي است و ...

با وجود اين هيچ كس تخته سنگ را از وسط بر نمي داشت.

نزديك غروب، يك روستايي كه پشتش بار ميوه و سبزيجات بود ، نزديك سنگ شد. بارهايش را زمين گذاشت و با هر زحمتي بود تخته سنگ را از وسط جاده برداشت و آن را كناري قرار داد.

ناگهان كيسه اي را ديد كه زير تخته سنگ قرار داده شده بود ، كيسه را باز كرد و داخل آن سكه هاي طلا و يك يادداشت پيدا كرد.

پادشاه در ان يادداشت نوشته بود :

"هر سد و مانعي مي تواند شانسي براي تغيير زندگي انسان باشد."
دوشنبه 5 مرداد 1388  3:43 AM
تشکرات از این پست
forogh
forogh
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 32

ما انسانها هماني هستيم كه در كودكي آينده خود را تصور مي كرديم "

شما در كودكي چه طور خود بزرگي خود را تصور مي كرديد آيا هم اكنون همان نيستيد
؟
دوشنبه 5 مرداد 1388  9:04 AM
تشکرات از این پست
jalil1373
jalil1373
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 10

چه میکنه این شانس
سه شنبه 6 مرداد 1388  1:44 AM
تشکرات از این پست
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

اینجانب بلشخصه به پدیده شانس معتقدم چون همیشه بدشانسی می آرم.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

یک شنبه 20 اسفند 1391  7:54 AM
تشکرات از این پست
nargese_montazer nikbakht88
rezataghavi30
rezataghavi30
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 504

به نظر من شانس وجود نداره شانس همان کار های خوب کوچک هستند که خدا پاداشش را به ما می دهد

چهارشنبه 23 اسفند 1391  9:05 PM
تشکرات از این پست
farshon nikbakht88
دسترسی سریع به انجمن ها