0

نمایشگاه "نشانه‌های من" در ملایر افتتاح شد

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

نسخه چاپيارسال به دوستان

خبرگزاری فارس: نمایشگاه نشانه‌های من (آرم و لوگو) در ملایر افتتاح شد.

خبرگزاری فارس: نمایشگاه "نشانه‌های من" در ملایر افتتاح شد

به گزارش خبرگزاری فارس از ملایر، نمایشگاه نشانه‌های من(آرم و لوگو) در محل نمایشگاه‌های هنرهای تجسمی در مجتمع فرهنگی هنری ارشاد افتتاح شد.

دومین نمایشگاه انفرادی آثار گرافیک فائزه کولیوند با حضور مسئولان ارشاد ملایر در مجتمع فرهنگی هنری ارشاد اسلامی ملایر افتتاح شد.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ملایر در حاشیه این نمایشگاه در جمع خبرنگاران افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون 17 نمایشگاه در اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ملایر برگزار شده است.

محمود مصباح ادامه داد: این نمایشگاه ها شامل پنج نمایشگاه نقاشی، هفت نمایشگاه عکاسی، یک نمایشگاه خوشنویسی و شش نمایشگاه گرافیک بوده است که از این تعداد سه نمایشگاه دسته جمعی و بقیه انفرادی بوده است.

وی در بخش دیگری از سخنانش ابراز داشت: 11 مورد از این نمایشگاه‌ها توسط بانوان و بقیه نیز توسط آقایان برگزار شده است.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ملایر از برگزاری دو نمایشگاه دیگر تا پایان سال در این مجتمع خبر داد و گفت: این نمایشگاه‌ها با هدف ترویج هنرهای تجسمی بین جوانان و رشد و توسعه این هنر و رونق دادن این هنر برگزار شده است. 

وی تصریح کرد: انجمن هنرهای تجسمی ملایر مدت دو ماه است که بعد از مدت‌ها تعطیلی دوباره احیا شده است.

مصباح در خصوص نمایشگاه نشانه‌های من گفت: این نمایشگاه آثار انفرادی گرافیک فائزه کولیوند است که از ششم اسفند تا 10 اسفند در محل نمایشگاه‌های ارشاد ملایر از ساعت 8 تا 14 پذیرای بازدید عموم است.

وی افزود: آثار گرافیک این نمایشگاه در 35 قاب هنری و با موضوع نشانه و نشانه نوشته‌های مراکز مؤسسات خصوصی، تالارهای پذیرایی، کارگاه‌های هنری، کارخانجات صنعتی، شرکت ها و... توسط این هنرمند طراحی شده است.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان ملایر درپایان تصریح کرد: هشت سال فعالیت حرفه‌ای در زمینه گرافیک، عضویت انجمن هنرهای تجسمی ملایر، اراک و سینمای جوانان ملایر در برگزاری دو نمایشگاه انفرادی و برگزیده شدن در چندین جشنواره در استان و کشور از سوابق درخشان در کارنامه این هنرمند است. 

انتهای پیام/ش

یک شنبه 7 اسفند 1390  5:55 AM
تشکرات از این پست
architect0811
دسترسی سریع به انجمن ها