ولیالله حیاتی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در ایلام اظهار داشت: این میزان تردد زوار در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته افزایش یافته است.
وی ادامه داد: 70 درصد از این تعداد زائر تردد کننده ایرانی و 30 درصد مابقی از دیگر کشورها از جمله عراق، افغانستان، پاکستان، آذربایجان و هندوستان است.
وی افزود: خروجی بینالمللی مهران از سال 82 دوباره بازگشایی شده و از همان زمان تاکنون میلیونها زائر از این خروجی تردد کردهاند.
این مسئول اضافه کرد: با رایزنی و توافقهای صورت گرفته با مسئولان کشور عراق اکنون روزانه بیش از پنج تا شش هزار زائر در قالب کاروانهای زیارتی به کشور عراق سفر میکنند.
حیاتی تصریح کرد: زائران عتبات عالیات به هیچ عنوان قصد سفر انفرادی به کشور عراق را نداشته چون با ممانعت مرزبانان کشور عراق مواجه خواهند شد.
فرماندار مهران گفت: در حال حاضر تردد کاروانهای زیارتی در مرز بینالمللی مهران بدون هیچ مشکلی و در امنیت و آرامش جریان دارد.
وی اضافه کرد: امنیت حاکم بر مرز بینالمللی مهران در جنوب استان ایلام به واسطه تدابیر اندیشیده شده مسئولان ایرانی است.
وی همچنین به اشتراک مذهب و فرهنگ مردم دو طرف مرز ایران اسلامی و عراق اشاره کرد و افزود: این عوامل نیز در برقراری امنیت در این خروجی بسیار موثر است.
خروجی بینالمللی و تجاری مهران در 90 کیلومتری جنوب شهر ایلام قرار دارد.
این مرز پس از فروپاشی رژیم سابق عراق در سال 82 دوباره بازگشایی شده و اکنون مورد استقبال زوار و تجار دو کشور ایران اسلامی و عراق قرار گرفته است.
انتهای پیام/ی