0

معرفی کتاب:

salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11418

پاسخ به:معرفی کتاب:

تجلیات حکمت معنوی در هنر اسلامی

معرفي:
در این کتاب سیر هنر در تاریخ ، از دیدگاه عرفانی ـ عرفان سرچشمه گرفته از مکتب تشیع ـ مورد بررسی قرار گرفته است و بعد از مروری بر تفکر و تاریخ هنری جهان قبل از اسلام ، زمینه های پیدایش هنر اسلامی ، اعم از شعر ، موسیقی ، خط ، تذهیب ، نقاشی ، معماری تحلیل شده است. نگارنده پس از ذکر مباحثی چون "حکمت هنر اسلامی"، "تاریخ هنر اسلامی"، "حقیقت هنر در فرهنگ و تمدن اسلامی" و "صور مختلف هنر اسلامی" خاطرنشان می‌سازد: « تفکر دینی سیر از ظاهر به باطن و سیر از باطل به سوی حق است. هنگامی که تفکر، این سیر را از دست داد و از رفتن از ظاهر به سوی باطن بازماند و در میان پندارها حیران شد، آن‌گاه هنر دینی نیز به فروپاشی روی می‌کند. از این‌جا حکمت دینی جوهر هنر دینی است و هنگامی که هنر، حکمت خویش را از دست داد، به صورت صرف تبدیل می‌شود و از عناصر بیگانه متاثر شده و به تدریج راه انحطاط را می‌پیماید، چنان که این امر در سبک مینیاتور رضا عباسی یا سبک پرتکلف معماری باروک عثمانی جلوه‌گر است و از این بدتر و نابودکننده‌تر، نفوذ تکنولوژی امروزی است که هنر اسلامی را به تباهی می‌کشد و حکمت معنوی در آن را محجوب کرده یا به فراموشی سوق می‌دهد.»

ناشران اين کتاب:
  • شرکت چاپ و نشر بین الملل
    نويسندگان/مترجم:
  • محمد مددپور

ناگهان چقدر زود دیر می شود...

یک شنبه 7 اسفند 1390  4:15 AM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1

آیین پرواز (1) ویژه جوانان و نوجوانان

معرفي:

«آیین پرواز» یکی از آثار مکتوب استاد مصباح یزدی است که به همت مرکز انتشارات مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی«ره» و به قلم حجت الاسلام جواد محدثی تنظیم و تلخیص شده که گزیده ای از درس های اخلاق آیت الله مصباح یزدی در جمع طلاب و دانشجویان است.
مفهوم و جایگاه تزکیه، عبودیت راز کمال انسان، عوامل غفلت و نماز سر تکامل، از جمله بخش های این کتاب می باشند.
آیین پرواز حاوی 28 درس اخلاقی است.

ناشران اين کتاب:
  • انتشارات موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)
    نويسندگان/مترجم:
  • محمدتقی مصباح یزدی

یک شنبه 7 اسفند 1390  4:16 AM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1

راهیان کوی دوست

معرفي:
موضوع اصلى سخن استاد مصباح یزدی در این کتاب، متن حدیث معروف معراج است که با بیانى دل‌نشین و گویا همراه با آیات قرآنى شرح و تبیین شده است. گفتنی است متن این حدیث شریف که به‌راستی محتواى آن یک دوره عرفان و حکمت و اخلاق و معنویت است، در کتاب‌هاى معتبر حدیثى همچون: ارشادالقلوب دیلمى و بحارالانوار مجلسى آمده است.
حضرت استاد با محور قرار دادن این حدیث، بیست درس با عنوان‌هاى ذیل ارائه فرموده‌اند: درس اول«مقام توکل و رضا»، درس دوم «منزلت توکل و رضایت به قضاى الهى»، درس سوم «محبت الهى و راه رسیدن به آن»، درس چهارم «ویژگی‌هاى اولیاى خدا»، درس پنجم «خصلت‌هاى رهیافتگان به بهشت، و میراث تحمل گرسنگى و سکوت»، درس ششم «لزوم توجه به نماز و درک حضور خداوند»، درس هفتم «امتیازات اولیاى الهى»، درس هشتم «لزوم دوستى و محبت به فقرا و مستمندان»؛ و ....

ناشران اين کتاب:

نويسندگان/مترجم:
  • محمدتقی مصباح یزدی

یک شنبه 7 اسفند 1390  4:17 AM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1

جامی از زلال کوثر

معرفي:
کتابی از استاد مصباح یزدی درباره شخصیت حضرت فاطمه و مقام زن در اسلام

ناشران اين کتاب:
    نويسندگان/مترجم:
  • محمدتقی مصباح یزدی

یک شنبه 7 اسفند 1390  4:17 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8846

نقل قول salmanjavan

تحلیلی بر عملکرد یهود در عصر نبوی

معرفي:
درباره توطئه‌های یهود در عصر پیامبر(ص) و درگیری‌های آنها با حکومت نوپای اسلامی، منابع فراوانی در دسترس است که مهم‌ترین انها آیات قرآن می‌باشد. نویسنده می‌کوشد با استفاده شایان از این منابع به ویژه آیات قرآن،‌ مسئله یهود در عصر نبوی(ص) را مورد تحلیل و بررسی قرار دهد.

این کتاب علاوه بر پیشگفتار و مقدمه و بخش خلاصه‌گیری و پیشنهادات، دارای پنج فصل (که هر یک دارای چند مبحث است) با عناوین، یهود قبل از بعث؛‌ حوزه‌ها و قلمروهای کارشکنی یهود؛ علل کارشکنی یهود؛‌ پی‌آمدهای کارشکنی یهود؛ مراحل مواجهه پیامبر(ص) با کارشکنی‌های یهود می‌باشد.

ناشران اين کتاب:
    نويسندگان/مترجم:
  • علی جدیدبناب

با سلام و تشکر
کاربر گرامی پست های معرفی کتاب را باید در تالار کتابهای الکترونیکی قرار دهید و امکان دارد از طرف مدیر تالار مربوطه حذف گردد.

دوشنبه 8 اسفند 1390  12:19 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

سلام. و تشکر از مسئول محترم واحد انجمن ها و کاربر محترم

در قسمتی به شما  عرض کردم، بنده بر خلاف سایر مدیران تالارها، از مباحث یکدست اینچونینی استقبال می کنم، اما به شرطه ها و شروطه ها ؛ مجددا متن آن را در این قسمت قرار می دهم.

«ضمن سلام و تشکر از فعالیت شما در این تالار.

بنده بر خلاف سایر تالار ها، از تاپیک هایی که به صورت ارسال پست های  پشت سر هم با یک موضوع خاص صورت می گیرند، استقبال می کنم به شرطی که طبق آئین نامه محتوای راسخون، یک جمله ایی نبوده، دارای ارزش محتوایی باشند و اکیدا توصیه می کنم تکراری نباشند.

امیدوارم با فعالیت پیوسته، به عنوان کاربر برتر تالار معرفی شوید.

موفق باشید»

البته این نکته را هم نباید فراموش کرد که به دلیل کثرت تالار ها و تخصصی بودن مباحث، در ارسال مطالب باید دقت کرد تا نظم موجود بهم نخورد.

موفق باشید.

دوشنبه 8 اسفند 1390  4:50 PM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1

نقل قول ravabet_rasekhoon
با سلام و تشکر
کاربر گرامی پست های معرفی کتاب را باید در تالار کتابهای الکترونیکی قرار دهید و امکان دارد از طرف مدیر تالار مربوطه حذف گردد.

سلام

من فکر می کرد تالار کتابهای الکترونیک مربوط به "کتاب" باشد نه "معرفی کتاب"

دقیقاً متوجه نشدم چرا فرموده اید آنجا قرار دهم!!

سه شنبه 9 اسفند 1390  3:23 AM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1

نقل قول nikbakht88

سلام. و تشکر از مسئول محترم واحد انجمن ها و کاربر محترم

در قسمتی به شما  عرض کردم، بنده بر خلاف سایر مدیران تالارها، از مباحث یکدست اینچونینی استقبال می کنم، اما به شرطه ها و شروطه ها ؛ مجددا متن آن را در این قسمت قرار می دهم.

«ضمن سلام و تشکر از فعالیت شما در این تالار.

بنده بر خلاف سایر تالار ها، از تاپیک هایی که به صورت ارسال پست های  پشت سر هم با یک موضوع خاص صورت می گیرند، استقبال می کنم به شرطی که طبق آئین نامه محتوای راسخون، یک جمله ایی نبوده، دارای ارزش محتوایی باشند و اکیدا توصیه می کنم تکراری نباشند.

امیدوارم با فعالیت پیوسته، به عنوان کاربر برتر تالار معرفی شوید.

موفق باشید»

البته این نکته را هم نباید فراموش کرد که به دلیل کثرت تالار ها و تخصصی بودن مباحث، در ارسال مطالب باید دقت کرد تا نظم موجود بهم نخورد.

موفق باشید.

سلام و خسته نباشید

در مورد عناوین روزنامه ها اگر به نظر شما شرایط موضوعه را ندارد بفرمایید تا دیگر در این قسمت قرار ندهم

یاحق

سه شنبه 9 اسفند 1390  4:29 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

سلام و خسته نباشید

در مورد عناوین روزنامه ها اگر به نظر شما شرایط موضوعه را ندارد بفرمایید تا دیگر در این قسمت قرار ندهم

یاحق

سلام و تشکر

همانطور که قبلا گفتم از این طرز ارائه مطالب که شما ارائه می دهید و قوانین محتوایی را هم رعایت می کنید، استقبال می کنم. به شما قول می دهم با تلاش مستمر در این تالار خیلی راحت می توانید عنوان کاربر برتر تالار گفتگوی آزاد را دریافت کنید. فقط اگر مطالبی که ارائه می کنید مختص سایر تالار ها نباشد، ارسال این گونه مطالب و موارد مشابه هیچ ایرادی ندارد و اتفاقا باعث به هم نخوردن سایر مطالب این تالار هم می شود.

موفق و پیروز باشید

سه شنبه 9 اسفند 1390  9:11 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها