0

اشاره نبویان به مسائل مالی جبهه پایداری/هرشخصی نمی‌تواند به ولی فقیه مشورت بدهد

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

نسخه چاپيارسال به دوستان
در مناظره حجت‌الاسلام نبویان با علی مطهری مطرح شد؛

خبرگزاری فارس: یک عضو جبهه پایداری با تشریح دیدگاه‌های این جبهه درباره ولایت فقیه گفت: هر شخصی نمی‌تواند به ولایت فقیه و امام معصوم مشورت بدهد. مشورت دهنده به ولی باید فقط به دنبال نصایح باشد.

خبرگزاری فارس: اشاره نبویان به مسائل مالی جبهه پایداری/هرشخصی نمی‌تواند به ولی فقیه مشورت بدهد

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس،‌حجت‌الاسلام والمسلمین محمود نبویان عصر امروز در برنامه مناظره با علی مطهری در دانشگاه صنعتی شریف طی سخنانی با بیان اینکه ما خداسالاری را به این معنی قبول داریم که منتخب من و شما باید منتخب خدا باشد، گفت: فقط خداست بی اشتباه است و در ما احتمال خطا وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه دخالت مردم در مشروعیت حکومت نیست اما مردم در حکومت نقش دارند، گفت: اگر مردم نباشند حکومت هیچ کاری نمی‌تواند بکند ضمن اینکه حکومت هم باید خادم مردم باشد.

*آقای مطهری باید بگوید که منظورش از پیشرفت چیست؟

وی در ادامه صحبت‌های خود با اشاره به بخشی از اظهارات علی مطهری گفت: شما می‌گویید ریشه پروتستانیزم نشأت گرفته از اسلام است. این در حالی است که پروتستان دقیقاً در مقابل اسلام است و جای تعجب دارد که شما اینگونه صحبت می‌کنید. ضمن اینکه شما باید به یک سؤال دیگر نیز پاسخ بدهید و آن اینکه پیشرفت چه معنایی از نظر شما دارد و اینکه می‌گوید غرب دین را کنار گذاشت و پیشرفت کرد، این پیشرفت به چه معنایی است؟

حجت‌الاسلام والمسلمین نبویان در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر اینکه من همچنان پاسخ سؤالات خود را از آقای مطهری نگرفته‌ام و ایشان هنوز نگفته‌ که پیشرفت چه معنایی دارد، گفت:‌ ما با یکدیگر بحث نظری داریم و دوستان من هم اگر کاری می‌کنند به من ربطی ندارد. شما می‌گویید ما با هم بحث نظری نداریم ولی داریم. گوستاولبون و ویلدورانت در کجا گفته‌اند که مارتین لوتر با استفاده از اسلام پروتستانیزم را به وجود آورده است؟

وی در خاتمه وقت خود مجددا به علی مطهری تأکید کرد که شما باید پیشرفت را معنی کنید.

حجت‌الاسلام والمسلمین نبویان همچنین در فرصت دیگری که مجری برنامه در اختیار او گذاشت، مدعی شد جبهه صدای ملت در حال حاضر ۱۰ برابر جبهه پایداری پول خرج می‌کند و خطاب به مطهری گفت؟ شما جنبه اثباتی‌تان چیست؟ شما قرار است به مجلس بروید و قانونگذاری کنید. شما می‌گویید این جمع جای بحث‌های علمی هم نیست. در واقع شما توهین کردید البته شاید از کف زدن خوشتان می‌آید که برخی حرف‌ها را مطرح می‌کنید. جبهه پایداری قرار نیست جنجال ایجاد کند. آیا گرفتاری مملکت‌ ما این است که چند نفر آمده‌اند و گفته‌اند ولایت از عدالت بالاتر است؟

این کاندیدای جبهه پایداری در ادامه تصریح کرد: آقای رسایی به من گفته که آقای مطهری در شورای نظارت بر مطبوعات تأکید کرده است که نشریه ۹ دی باید بسته شود. دلیلش را خود ایشان توضیح بدهد. یا مثلاً شما به آقای کوچک‌زاده نگفتید کوچکف؟ مطهری شهید نشد تا هر جامعه‌ای را بسازیم. اینکه می‌گویم پول صدای ملت از جبهه پایداری بیشتر است را خودم دیده‌ام.

حجت‌الاسلام والمسلمین نبویان همچنین در بخشی دیگر از این مناظره در پاسخ به یکی از اشکالات طرح شده توسط علی مطهری در مورد دیدگاه‌های جبهه پایداری نسبت به ولایت گفت:‌ طلحه و زبیر در زمان امیر‌المؤمنین بالاترین شخصیت‌های اسلام بودند و بعد از اینکه حضرت به حکومت رسیدند آمدند و گفتند شما چرا با ما مشورت نمی‌کنید؟ حضرت فرمودند من با شما مشورت نمی‌کنم و نیازی هم به رأی شما ندارم. من می‌دانم که چکار می‌کنم.

*هرکسی نمی‌تواند به ولایت فقیه و امام معصوم مشورت بدهد

حجت‌الاسلام والمسلمین نبویان افزود: هر کسی نمی‌تواند به ولایت فقیه و امام معصوم مشورت بدهد. مشورت دهنده به ولی باید مرض نداشته باشد. دنبال ریبه هم نباشد و البته فقط به دنبال نصایح باشد.

این دانش‌آموخته مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی تصریح کرد: دوستان ولی بر طبق آنچه امیرالمؤمنین می‌فرمایند فقط با دو شرط حق دارند حرف بزنند و آن دو شرط نیز نیت کمک به ولی و نیت نصحیت داشتن است.

وی در توضیح حدیث ارجعوا الی رواة حدیثنا گفت:‌ معنای ارجعوا یعنی این مراجعه واجب است و این به آن معنی است که اطاعت کردن از حرف ولی واجب است. یعنی من اگر متوجه شدم که میل ولی فقیه چیست آن وقت باید حرف ایشان را گوش بدهم.

*آقای مطهری چرا به دانشجویان می‌گویید اراذل و اوباش؟

حجت‌الاسلام والمسلمین نبویان خطاب به مطهری و اشاره او به اینکه معترضان به مصوبه وقف دانشگاه آزاد که در مقابل مجلس جمع شده بودند اراذل و اوباش بودند، گفت: شما باید لحظه‌ای در خودتان تأمل کنید که چرا به دانشجویان می‌گویید اراذل و اوباش! اصلاً کسی که به خود اجازه می‌دهد به دیگران بگوید اراذل و اوباش چه شأنی برای خود قائل است؟ آقای مطهری این جایگاه روانشناختی‌ات را عوض کن.

وی با اشاره به تنش میان مطهری و کوچک‌زاده در مجلس گفت: اصلاً آقای کوچک‌زاده اشتباه کرد. شما چرا می‌گویید به او فحش داده‌ام و یواشکی گفته‌ام، بعد هم قیافه حق به‌جانب می‌گیرید؟

این کاندیدای جبهه پایداری تأکید کرد: آقای مطهری اندکی به خود بیایید. اخلاق اسلامی اقتضائات دیگری هم دارد و شما با این اعتقادات نباید به مجلس بروید. شما با رسایی و کوچک‌زاده دعوای شخصی دارید.

وی افزود: من طی دو هفته اخیر بسیار در تهران تردد کرده‌ام و تعداد زیادی بنرهای تبلیغاتی جبهه صدای ملت را دیده‌ام. خب طبیعی است که این تبلیغات نیاز به پول دارد. پول خمسی را هم که شما می‌گویید آقای محصولی به جبهه پایداری داده است اگر مرجعی اجازه چنین کاری را داده باشد آنگاه شما حق حرف زدن در این رابطه را ندارید.

*در جبهه پایداری از هر کاندیدا مبلغ 10 میلیون تومان برای تبلیغات خواسته شده است

حجت‌الاسلام والمسلمین نبویان در این بخش از سخنان خود با بیان اینکه در جبهه پایداری به ما گفته‌اند که هر کدام ۱۰ میلیون تومان برای هزینه‌های جبهه بپردازید به سخنان مطهری درباره ۹ دی و اینکه او گفته است مخالف تعطیلی ۹ دی بودم به این دلیل که به نفع رسایی و جبهه پایداری می‌شد، گفت: آیا شما به دنبال آزادی بیان هستید؟ اینکه شما می‌گویید اگر ۹ دی بسته شود به نفع جبهه پایداری تمام می‌شود نشان می‌دهد که مشکل شما شخصی است.

وی گفت: من از شما یک برنامه اثباتی هم نشنیدم. من معتقدم که مجلس باید جای کسانی باشد که فحش ندهند و حتی اگر کشیده هم خوردند سکوت کنند و البته برنامه اثباتی هم داشته باشند.

*من برنامه اثباتی دارم

حجت‌الاسلام والمسلمین نبویان با بیان اینکه من برنامه اثباتی دارم گفت:‌ هر اندیشه‌ای از یک سری مبانی تشکیل شده است و من با آقای مطهری بر سر این مبانی مشکل دارم.

وی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه من به عنوان یک طلبه کوچک‌تر به شما می‌گویم که سعی کنید جایی بالاتر از دیگران برای خود قائل نباشید با اشاره به سخنان مطهری تصریح کرد: چرا به دیگران می‌گوییم شعبان بی‌مخ؟ و یا مثلاً شما در زمینه مخالفت‌تان با طرح بازگردان مصوبه وقف دانشگاه آزاد به فرمایشات مقام معظم رهبری احتجاج می‌کنید. آیا رهبری موافق وقف دانشگاه آزاد بودند؟ اگر واقعاً شما ملتزم به رهبری هستید رهبری چند بار در بیانات خود فرمودند فتنه؟ اگر رهبری صد بار بحث فتنه را مطرح کردند یک چندباری هم بحث کهریزک و کوی دانشگاه را مطرح کرده‌اند. شما هم این نسبت را رعایت کنید. این توهین‌ها در شأن شما نیست.

این عضو جهبه پایداری در ادامه مناظره خود با علی مطهری خطاب به او گفت: آقای مطهری طرفداران شما دنبال هو کردن هستند و شما هم جواب مرا نمی‌دهید.

وی همچنین در پاسخ به سؤالی مبنی بر نظر وی در مورد دانشگاه‌ها گفت: بنده معتقدم علوم انسانی موجود در دانشگاه‌های ما سکولار است و نرم‌افزارها باید عوض شود. در شأن نظام ما نیست که دانشگاه‌ ما اسلامی نباشد و یا در آن حجاب نباشد و یا بین دختر و پسر گناه باشد.

*از حدود اسلامی عقب‌نشینی نمی‌کنم

حجت‌الاسلام والمسلمین نبویان تأکید کرد:‌ من از حدود اسلامی عقب‌نشینی نمی‌کنم.

این کاندیدای جبهه پایداری برای انتخابات مجلس نهم همچنین در پاسخ به سؤالی در مورد ولایت فقیه گفت: یک سری اشکالات باطل در مورد ولایت فقیه وجود دارد که از سال ۷۶ تاکنون دائماً تکرار شده است و من تعجب می‌کنم که چرا برخی از روشنفکران به پاسخ‌های این شبهات توجه نمی‌کنند.

وی به بیان برخی از این شبهات پرداخت و خطاب به مطهری که در مورد معنای جبهه پایداری از منظر خود اظهاراتی را مطرح کرده بود، گفت: جبهه پایداری خودش سخنگو دارد و لازم نیست شما بگویید که جبهه پایداری یعنی چه؟

وی تأکید کرد: ما باید سعی کنیم که ادبیاتمان ادبیات درستی باشد و شما هم باید دعوای شخصی‌تان با آقای رسایی را رها کنید.

حجت‌الاسلام والمسلمین نبویان افزود: من هنوز برنامه آقای مطهری را ندیده‌ام و از حرف‌های ایشان اینطور می‌فهمم که مشکل اصلی کشور این است که تعدادی، نسبت به رهبری به صورت کلاس‌بالا فکر می‌کنند.

حجت‌الاسلام والمسلمین نبویان با اشاره به اینکه مجلس را باید با مبانی درست پیش برد، گفت: هرکسی اشتباهاتی دارد. باید برگردیم و جایگاه روانی خود را بکاویم و واژه‌های بد به کار نبریم.

وی افزود: گتمان جبهه پایداری، پایداری بر اصول، رهبری و اخلاق است.

انتهای پیام/

شنبه 6 اسفند 1390  9:48 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها