0

ماجرای رییس مجلس با یک وزیرو یک سفارتخانه

 
qodrat
qodrat
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 12046
محل سکونت : تهران

ماجرای رییس مجلس با یک وزیرو یک سفارتخانه

 رئیس مجلس شورای اسلامی در مصاحبه با هفته نامه مثلث از دو موضوع دفاع از وزیر اقتصاد و جریان حمله به سفارت انگلیس سخن گفت.

به گزارش قدس انلاین  رئیس مجلس شورای اسلامی در مصاحبه با هفته نامه مثلث از دو موضوع دفاع از وزیر اقتصاد و جریان حمله به سفارت انگلیس سخن گفت.

 

این بخش از مصاحبه را می خوانید:

 

چند هفته پیش ، در استیضاح وزیر اقتصاد رسما در دفاع از وزیر نطق کردید .چرا این کار را کردید ؟

یعنی به عنوان یک نماینده حق ندارم به عنوان موافق یا مخالف صحبت کنم ؟!

اختیار دارید. منظور یک حرکت خلاف مسیر آب بود. چون پیش بینی این بودکه استیضاح وزیر اقتصاد رای بالایی می آورد . افکار عمومی از ماجرای تخلف 3 هزار میلیاردی بشدت متاثر بود . هیچ مقام دولتی هم که استعفا نکرده بود . فرار مدیرعامل بانک ملی هم مزید بر علت شده بود . طبیعی بود مجلس باید با بالاترین مقام مربوط که این تخلف در حوزه او انجام گرفته ، برخورد جدی بکند اما ورود شما مسیر را عوض کرد . وزن مجلس معلوم بود چون وزن واقعی خودش را در جلسه فردای همان روز نشان داد که موافقت با استعفای آقای مطهری فقط سی و دو– سه رای آورد . ظاهرا خود شما هم که تا یک روز قبل ، مخالفتی با استیضاح نداشتید پس چرا ورود کردید؟ با این کارتان ، هم مخالفت هوادارانتان در مجلس را موجب شدید و هم افکار عمومی را نسبت به خودتان مساله دار کردید .

البته همانطور که گفتید من موافق استیضاح بودم و امری مخفی نبود . حتی وزیر اقتصاد هم روز قبل از استیضاح نزدمن آمد به او هم گفتم بهتر است استعفا کنید اما شما بدانید من به تکلیف خود عمل کردم . از طرفی سنت عذرخواهی باید در کشور نهادینه شود . وزیر اقتصاد بابت قصورش عذرخواهی کرد . در ماجرای مرحوم کردان هم از او خواسته بودم با عذرخواهی به عصبانیت و سوال مجلس واکنش نشان دهد . البته معنای عذرخواهی ، نفی قصور نیست بلکه نشان از پشیمانی و تلاش برای جبران دارد . متاسفانه در نظام دیوانی ما سنت پسندیده استعفا و ‌قبول مسئولیت و اعتذار ، مرسوم نیست . باید کمک کنیم این سنت ، توسعه پیدا کند .

برای وزیر اقتصاد، ‌دلیل مهمتری هم وجود داشت که در نطق مخالفت با استیضاح به آن اشاره کردم . شرایط کشور به نحوی نیست که مسئولان اقتصادی را حذف کنیم و جوّ بی اعتمادی و هراس را در بین مدیران اقتصادی دامن بزنیم . این عملا بازی کردن در میدان دشمن است . حتی اگر با نیت خیرخواهی و اصلاح و جدیت و برخورد با فساد صورت بگیرد .

 

آیا می دانید در افکار عمومی اینجور مطرح شد که شما طراح یا حداقل مدافع حمله به سفارت انگلستان بوده اید ؟
این حرفی است که سفیر انگلیس زده .

 

به هر حال در افکار عمومی هم تقریبا همین نظر شایع شد .

طرح دوفوریتی مجلس و بلافاصله مصوبه مجلس در کاهش روابط با انگلیس روی «عزت ،‌حکمت و مصلحت» بود . لندن در حال فتنه گری بود و هست و باید با او برخورد می شد که به نظر من مصوبه مجلس نماد این اراده بود و ضمنا برای ارسال پیام و سیگنال کفایت می گرد . کارهای خود سرانه بعدی و روشهای غیر قانونی، همان طور که در نطق فردای حمله به سفارت انگلیس گفتم اصلا تایید نمی شود چون ما را بلاوجه در افکار عمومی دنیا مساله دار می کند و بهانه به دست دشمنان می دهد . بی توجهی به مقررات و عرف رایج بین الملل هم هست. رفتار ما باید منطقی و قابل دفاع باشد. کسانی که دأب مرا می شناسند می دانند با این کارهای غیر قانونی که ظاهر انقلابی گری دارد مخالفم .

شنبه 6 اسفند 1390  4:44 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها