0

بررسی 'شرح غزلیات سعدی' در شهر كتاب

 
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 53859
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

بررسی 'شرح غزلیات سعدی' در شهر كتاب

تهران-نشست هفتگی شهر كتاب روز سه‌شنبه (نهم اسفند) به نقد و بررسی 'شرح غزلیات سعدی' اثر 'فرح نیازكار' اختصاص دارد.

بررسی 'شرح غزلیات سعدی' در شهر كتاب

به گزارش ایرنا به نقل از رواط عمومی شهر كتاب، این نشست با حضور 'اصغر دادبه'، 'نسرین فقیه‌ملك‌مرزبان'، 'كوروش كمالی ‌سروستانی' و 'فرح نیازكار' برگزار می‌شود.

انتشارات هرمس به تازگی 'شرح غزلیات سعدی' نوشته‌ 'فرح نیازكار' را منتشر كرده است. این كتاب دربرگیرنده دو بخش اساسی است كه در فصل نخست محوری‌تری مبانی مشترك در غزل‌های سعدی كه دربرگیرنده مقولاتی همچون عشق؛ حالات و ویژگی‌های آن، عقل و عشق و رابطه آن دو و نیز دیدگاه سعدی نسبت به این مقوله، نظربازی و جمال‌پرستی سعدی و سماع از دیدگاه سعدی و نیز ویژگی‌های زبانی سعدی در غزل مورد بررسی و تحلیل قرار گرفته است.

در فصل دوم نیز تحلیل و شرح محتوایی كلیه غزلیات سعدی با مقابله نسخه‌های تصحیح شده 'محمدعلی فروغی'، 'حبیب یغمایی' و 'غلامحسین یوسفی' برای رفع دشواری‌ها صورت گرفته است.

در شرح‌هایی كه پیش از این بر غزلیات سعدی نگاشته شده، بسیاری از دشواری‌ها و نیز شاخص اندیشه‌های سعدی كه هدف اصلی شرح است، مورد بررسی قرار نگرفته ‌است. بهره‌مندی شاعران و نویسندگان از آثار یكدیگر و میزان تأثیرپذیری آنان نكته در خور توجهی است كه در این شرح به ضرورت به بهره‌مندی سعدی از آثار بزرگانی چون غزالی‏، روزبهان، نظامی و دیگران، بهره‌مندی شاعران دیگر از آثار سعدی همچون حافظ، خواجوی كرمانی، جامی و دیگران پرداخته شده است.

این نشست روز سه‌شنبه(نهم اسفند) ساعت 16:30 در مركز فرهنگی شهر كتاب واقع در؛ خیابان شهید بهشتی، خیابان شهید احمد قصیر(بخارست)، نبش كوچه‌ سوم برگزار می‌شود.

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

شنبه 6 اسفند 1390  3:10 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها