بهره گیری از امكانات كتابخانه ها برای افزایش سرانه مطالعه ضروری است
به گزارش خبرنگار ایرنا، غلامرضا حیدری روز چهار شنبه در جلسه انجمن كتابخانه ها گفت: هم اكنون 63 هزار جلد كتاب با موضوعات مختلف در هفت كتابخانه شهر و روستاهای این شهرستان وجود دارد و دو هزار و 500 نفر عضو فعال این كتابخانه ها هستند.
وی افزود: در این شهرستان برای نهادینه كردن فرهنگ كتاب و كتابخوانی علاوه بر كتابخانه های عمومی شهر و روستاها، مساجد، مدارس و كانون پرورش فكری كودكان و نوجوانان هم در این خصوص فعال هستند.
فرماندار سنقروكلیایی افزود: هم اكنون 16 هزار جلد كتاب با موضوعات متنوع دینی، علمی، هنری، داستانی و ادبی در كتابخانه كانون پرورش فكری كودكان و نوجوانان وجود دارد كه دو هزار و 500نفر از افراد شش تا 16 ساله كانون عضو این كتابخانه ها هستند.
حیدری گفت: در 32 كانون كتابخانه مساجد شهر و روستا تعداد 35 هزار جلد كتاب وجود دارد.
فرماندار سنقروكلیایی توجه به مطالعه مفید و غیردرسی را در برنامه های اوقات فراغت مورد تاكید قرار داد و گفت: در كتابخانه های عمومی شهرستان اختصاص بخش مجزا برای كودك، برگزاری كلاس قصه گویی برای دانش آموزان ابتدایی، راه اندازی انجمنهای داستان نویسی و شعر و برگزاری مسابقات كتابخوانی و نمایشگاه كتاب فعال شده و این روند ادامه دارد.
مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو
مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه
صفحه اختصاصی:
اولین مدرسه عشق که تأسیس شد / درس عشق علی و فاطمه تدریس شد گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی / اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی