به گزارش فارس، تداوم تظاهراتهای افسران ارتش یمن، خروج دیکتاتور از آمریکا و بازگشت قریبالوقوع او به صنعاء، تظاهرات هزاران نفری در استان "البیضاء"، پیش بینی ابقای پسر صالح و سرتیپ الاحمر در پستهایشان پس از بازسازی ساختار ارتش، تداوم اعتراض مردم یمن به انتخابات صوری ریاستجمهوری و انتصاب رسمی "عبدربه منصور هادی" در پست ریاستجمهوری در اواسط هفته آینده از جدیدترین تحولات یمن است.
انتخابات یمن در مسیر تایید اشغالگری عربستان است
"اسکندر شاهر " درمصاحبه اختصاصی با شبکه خبری العالم گفت : این در شرایطی است که انقلاب یمن بنیان رهایی این کشور از قیمومت و اشغالگری عربستان را گذاشت.
وی اظهارداشت: روند برگزاری انتخابات بدان معناست که روندی کاملا" بر خلاف اهداف اساسی انقلاب مبنی بر سرنگونی نظام علی عبدالله صالح و رهایی از قیمومیت آل سعود شکل می گیرد.
شاهر با اشاره به این که انقلاب مردم یمن وارد دومین سال خود شده است بدون اینکه به هدف سرنگونی رژیم حاکم دست یابد ، افزود : کودتا علیه انقلاب مردم طرح شورای همکاری خلیج فارس را به چیزی شبیه اعلام قانونی تحت حمایت جامعه بین المللی به منظور تحمیل نظام بر مردم از طریق انتخابات تقلبی تبدیل کرد.
سخنگوی رسمی جنبش خلاص گفت: آنچه امروز پس از برگزاری به اصطلاح انتخابات در یمن روی می دهد ، تقلب و مشروعیت بخشیدن به نظام دیکتاتوری جدید واشغالگری سعودی دوم است ؛ بنابراین شعار سرنگونی نظام همچنان از خواسته های مردم انقلابی خواهد ماند.
وی گزارش های مربوط به مشارکت گسترده در انتخابات را بی پایه و اساس خواند و گفت: حتی احزاب دیدار مشترک قبل از انقلاب می گفتند که همه فرم های رای گیری تقلبی بوده است و درنتیجه تصمیمی که براساس این فرم ها اتخاذ شده ، باطل و غیرقانونی بوده است این درحالیست که می بینیم که اکنون خود آن ها با همان تقلبات وارد انتخابات شده اند.
اسکندر شاهر اظهار داشت آنچه دریمن اتفاق می افتد ، نشان دهنده سازش سیاسی است و همه طرف های شرکت کننده دراین سازش سیاسی ، با عربستان و توطئه گران حوزه خلیج فارس درارتباط هستند و درنتیجه هیچیک از این تصمیمات برای یمنی ها که شهدای زیادی را در راه انقلاب دادند ، الزام آور نیست.
وی خاطر نشان کرد که نظام یمن نمی تواند بر مقاومت مردم در میادین سرپوش بگذارد زیرا گروه های واقعی تغییر مانند جنبش اعتراض جنوبی و حوثی ها و جوانان انقلابی ، همچنان بر مواضع خود ثابت قدم هستند.
شاهر گفت : جبهه جدیدی برای نجات انقلاب تشکیل شده که باید توسعه یابد و فعالیت ان درآینده گسترش داده شود تا بتواند که همه طرف های واقعی انقلاب را گردهم آورد.
او تاکید کرد انقلاب مردم یمن با برگزاری به اصطلاح انتخابات که مرحله پایانی طرح شورای همکاری خلیج فارس است ، به پایان نخواهد رسید.
وی اظهار داشت کودتا علیه انقلاب و به طور کلی طرحهای شورای همکاری خلیج فارس اکنون در آستانه فروپاشی قرار گرفته است و وضعیت به گونه ای است که نیاز به طرحی دیگر احساس می شود.
انتخابات ریاست جمهوری که سهشنبه در یمن برگزار شد تنها یک نامزد داشت و آن عبدربه منصور هادی است و این چیزی نیست که انقلابیون برای آن قیام کرده اند.
تداوم تظاهراتهای افسران ارتش یمن
ده ها افسر و سرباز یمنی از دوماه پیش تاکنون در اعتراض به قطع حقوق و مزایایشان در مقابل نهادهای حکومتی در استان صعده تحصن کرده اند.
این نظامیان معتقدند به علت اینکه دولت جدید آنها را متهم به عضویت در تشکیلات حوثی ها می داند در تحقق خواسته های آنها تعلل می کند.
"عیسی محسن " سرجوخه ارتش یمن در گفت وگو با شبکه خبری العالم گفت: مدت سه ماه به اتهام حوثی بودن یا مزدور بودن مرا زندانی کردند و به همه نظامیان منطقه صعده به اتهام حوثی بودن ظلم می کنند.
" عبدالفتاح محمد نجوم " سرباز ارتش یمن نیز در این باره گفت: ما به اتهام حوثی بودن از کار اخراج شده ایم، از دولت بویژه وزارتخانه های کشور و دفاع یمن می خواهیم که کمیته مشترکی برای فراهم شدن اعطای حقوق کامل ما تشکیل دهند.
ستوان دوم " احمد عبدالله مطلق سحاری " تاکید کرد: ما تا زمان دستیابی به حقوق خود به تحصن ادامه خواهیم داد ، ما نه تنها در هیچ عملیاتی شرکت نمی کنیم بلکه هیچ دستوری را نیز اجرا نخواهیم کرد.
سروان " صالح هندی " یک افسر ارتش یمن خاطرنشان کرد: مسئولان دولت یمن حقوق ما را پایمال می کنند و ما حتی نمی توانیم نیازهای روزمره خود و خانواده مان را تأمین کنیم، این چه نوع عدالتی است؟
یک افسر یمنی دیگر نیز گفت: از آنجا که خواسته های ما به حق است خداوند ما را یاری خواهد کرد.
وی افزود: ما خواستار دستیابی به حقوق و بازگشت به کارهستیم، همه شهروندان صعده که به دلایل فرقه ای از کار برکنار شده اند باید به سرکار خود برگردند.
تظاهرات هزاران نفری در "البیضاء"
پایگاه خبری "مارب پرس" نوشت: هزاران نفر از ساکنان استان "البیضاء" دیروز با برپایی تظاهرات اعلام کردند که به انقلاب خود تا تحقق تمام اهداف انقلاب ادامه خواهند داد.
تظاهرات کنندگان برکناری کامل "علی عبدالله صالح" و کوتاه کردن دست او خانوادهاش از راس قدرت را یک گام مثبت اعلام کردند و از "عبدربه منصورهادی" تک نامزد انتخابات اخیر ریاستجمهوری در یمن خواستند که تمام عناصر وابسته به رژیم صالح و نزدیکان او را ازپستهای فرماندهی نظامی و امنیتی کشور برکنار کند و زمینه را برای بازخواست تمام فاسدان فراهم آورد.
بازخواست عاملان خشونت انتخاباتی در عدن
غربیها خواستار بازخواست عاملان خشونت انتخاباتی در یمن شدند
پایگاه خبری "الجزیرة" نوشت: دیپلماتهای غربی و کارشناسان بینالمللی در یمن بر ضرورت بازخواست عاملان حملات خشونتبار در این کشور، در روز برگزاری انتخابات در این کشور، تاکید کردند.
روزنامه یمنی"الاخبار الیوم" به نقل از یک منبع دولتی نوشت که دولت وفاق ملی یمن طی 24 ساعت گذشته مدارک و گزارشهایی را بدست آورده که نشان میدهد تعدادی از رهبران حزب کنگره ملی و برخی فرماندهان امنیتی و نظامی یمن در خشونتهای صورت گرفته علیه معترضان یمنی در جنوب این کشور دست داشتهاند و عامل آشوب و شورش در این منطقه شدهاند.
در روز رایگیری صوری در یمن برای انتصاب "عبدربه منصور هادی" معاون دیکتاتور در پست ریاستجمهوری، دستکم 7 تن کشته و دهها نفر زخمی شدند.
صالح در روز انتصاب معاونش در یمن است
الجزیره به نقل از یک مقام مسئول یمنی نوشت که "علی عبدالله صالح" دیکتاتور یمن که به بهانه درمان کشورش را ترک کرده و به نیویورک سفر کرده بود، دیروز پس از گذشت دو روز از انتخابات نمایشی در یمن آمریکا را ترک کرد و قرار است در روز انتصاب معاونش در پست ریاستجمهوری در یمن حضور داشته باشد. این منبع هیچ اشارهای به محل اقامت فعالی صالح نکرد.
صالح به حبشه رفت
خبرگزاری "آسوشیتد پرس" نوشت که علی عبدالله صالح دیروز پس از ترک فرودگاه "بوستون" در آمریکا به حبشه رفته و قرار است از آنجا به صنعاء بازگردد.
منابع آگاه یمن گفتند که او عصر دیروز وارد "آدیس آبابا" پایتخت اتیوپی شده است.
مردم یمن انتخابات فرمایشی را مشروع نمیدانند
هماهنگ کننده تشکل گروه های انقلابی یمن تاکید کرد عملی شدن طرح شورای همکاری خلیج فارس ، پیامدهای فاجعه باری برای کشورمان به دنبال خواهد داشت.
" محمد القاهری " در مصاحبه با شبکه خبری العالم گفت: فرایند سیاسی فعلی در یمن، ناشی از طرح شورای همکاری خلیج فارس است که با هدف ناکام گذاشتن انقلاب تهیه شده است.
وی افزود: طرح شورای همکاری خلیج فارس بر خلاف انقلاب که به وحدت مردم و جریان های سیاسی انجامید ، اختلافات و جدایی میان گروه های مختلف یمنی را بیشتر کرد.
القاهری تاکید کرد: مردم یمن نه نتایج انتخابات و نه عبدربه منصور را به عنوان رئیس جمهوری کشورشان به رسمیت نمی شناسند.
وی اظهارداشت : تحریم انتخابات در جنوب یمن به طور کامل نشان دهنده این است که انقلاب مردم به اهداف خود رسیده است.
هماهنگ کننده تشکل گروه های انقلابی یمن گفت: تنها راه کار گروه های انقلابی ، سرنگونی نظام ناشی از طرح شورای همکاری خلیج فارس است؛ زیرا نظامی که در چارچوب این طرح تشکیل شود ، مورد قبول مردم نیست.
القاهری همچنین گفت: احزاب دیدار مشترک به اجرای طرح شورای همکاری خلیج فارس که توطئه ای علیه انقلاب و مردم یمن است ، کمک کردند.
وی تصریح کرد بخشی از احزاب دیدار مشترک نادیده گرفته شدند و بخشی دیگر از آن وابسته به رژیم علی عبدالله صالح هستند.
مراسم انتصاب رئیسجمهور فرمایشی جدید یمن، هفته آینده برگزار میشود
روزنامه فرامنطقهای "الشرق الاوسط" به نقل از منابع آگاه سیاسی یمن نوشت که رئیس جمهور جدید یمن از نیمههای هفته آینده بطور رسمی اعلام میشود.
این منابع افزودند: در برنامه تفویض حکم ریاستجمهوری به "عبدربه منصور هادی"، مقامات مسئول بینالمللی و منطقهای از جمله "نبیل العربی" دبیرکل اتحادیه عرب و "عبداللطیف الزیانی" دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس نیز حضور خواهند داشت.
الاحمر و پسر صالح همچنان در پستهای خود باقی میمانند
منابع آگاه بلندپایه ارتش یمن اعلام کردند که پیشبینی میکنند که پس از بازسازی ساختار ارتش یمن سرتیپ "علی محسن الاحمر" همچنان در پست فرماندهی منطقه شمالی و غربی و فرماندهی لشگر یک زرهی ارتش یمن باقی بماند و تنها بخشی از اختیاراتش محدود شود و سرگرد "احمد علی عبدالله صالح" پسر دیکتاتور نیز همچنان فرمانده گارد ریاستجمهوری یمن باشد و او نیز تنها در بخشی از اختیاراتش محدود شود.
این منابع گفتند به استثنای این دو تن، قرار است سایر نزدیکان و بستگان صالح از پستهای خود برکنار شوند.
این درحالی است که الاحمر مدعی شده بود که پس از برگزاری انتخابات فرمایشی یمن برای کنارهگیری از ارتش آماده است.
انتهای پیام/++