0

فعالیتهای خوبی در زمینه حفظ و مرمت آثار در دامغان انجام شده است

 
Nassersulduz
Nassersulduz
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 2878
محل سکونت : آذربایجان غربی

فعالیتهای خوبی در زمینه حفظ و مرمت آثار در دامغان انجام شده است

 
 

فعالیتهای خوبی در زمینه حفظ و مرمت آثار در دامغان انجام شده است

سمنان - معاون میراث فرهنگی كشور از فعالیتهای انجام شده در زمینه حفظ، مرمت و احیاء آثار تاریخی در دامغان ابراز رضایت كرد.

فعالیتهای خوبی در زمینه حفظ و مرمت آثار در دامغان انجام شده است

به گزارش ایرنا، 'مسعود علویان صدر' روز پنجشنبه در بازدید یكروزه از شهرستان دامغان،

با اشاره به وجود آثار متعدد و متنوع تاریخی در دامغان اظهار داشت: وجود آثار تاریخی در نقاط مختلف كشور نشان از تمدن عظیم ایرانیان در طول تاریخ دارد.

وی با اشاره به اهمیت آثار تاریخی موجود در شهرستان دامغان، پیشنهاد برگزاری یك كنگره ملی در زمینه آثار تاریخی این شهرستان را ارائه كرد.

مدیر كل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان سمنان نیز در این بازدیدها، با معرفی آثار و جاذبه های تاریخی و گردشگری شهرستان دامغان، اظهار داشت: شهرستان دامغان دارای 112 اثر ثبت شده در فهرست آثار ملی است.

'حمید یزدانی' با اشاره به فعالیتهای انجام شده در یكسال گذشته در دامغان گفت: مرمت بیش از 22 اثر تاریخی شامل خانه ابراهیمی، خانه لطفی، بازار، خانه صدیق، چشمه علی، خانه میررحیمی،تاریخانه، مسجد صیدآباد،كاروانسرای شاه عباسی، دیوار بارو و آزادسازی حریم پیرعلمدار، بخشی از مسجد تاریخانه، دیوار باروی دامغان و ... از جمله فعالیتهای مهم در زمینه مرمت و حفظ آثار است.

وی از ثبت دو اثر معنوی و سه اثر طبیعی دامغان در یكسال گذشته اظهار داشت: برگزاری مراسم آئینی مختلف از جمله گل غلتان نوزاد، سوگواره تعزیه و ... از جمله فعالیتهای انجام شده در این شهرستان است.

معاون میراث فرهنگی كشور،مدیر كل امور موزه ها و اموال تاریخی و مدیر كل امور بافت ها و محوطه های تاریخی كشور، مدیر كل میراث فرهنگی استان،فرماندار دامغان، رئیس اداره میراث فرهنگی دامغان و جمعی از كارشناسان میراث فرهنگی استان در این بازدید معاون میراث فرهنگی كشور را همراهی كردند.

در این سفر یكروزه از مسجد تاریخانه ، دیواربارو، مسجد حاج شكرا...، خانه لطفی و صدیق، بازار، تپه حصار و دیگر آثار تاریخی دامغان بازدید شد.ك/2

7342/599/608

انتهای خبر / خبرگزاری جمهوری اسلامی (ايرنا) / کد خبر 80002086

أَلْعِلْمُ ثَلاثَةٌ: أَلْفِقْهُ لِلاَْدْیانِ، وَ الطِّبُّ لِلاَْبْدانِ،وَ النَّحْوُ لِلِّسانِ. .

 

دانش سه قسم است: فقه براى دین، و پزشکى براى تن، و نحو براى زبان.

 

جمعه 5 اسفند 1390  11:25 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها