0

بیکاری، حقوق پائین و کاهش قدرت خرید مهمترین دغدغه‌ها و نگرانی فرانسویان هستند

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

بیکاری، حقوق پائین و کاهش قدرت خرید مهمترین دغدغه‌ها و نگرانی فرانسویان هستند

نسخه چاپيارسال به دوستان
بر اساس نتایج یک نظرسنجی،
بیکاری، حقوق پائین و کاهش قدرت خرید مهمترین دغدغه‌ها و نگرانی فرانسویان هستند

خبرگزاری فارس: بر اساس نتایج تازه‌ترین نظرسنجی بیکاری، حقوق پائین، کاهش قدرت خرید، بدهی‌های عمومی، افزایش جرم و بزه و میزان مالیات‌ها مهمترین نگرانی‌ها و دلمشغولی‌‌های مردم فرانسه را تشکیل می‌دهند.

خبرگزاری فارس: بیکاری، حقوق پائین و کاهش قدرت خرید مهمترین دغدغه‌ها و نگرانی فرانسویان هستند

به گزارش فارس، نتایج تازه‌ترین نظرسنجی مؤسسه "ایفوپ" برای نشریه فرانسوی "اوئست فرانس" نشان می‌دهد، مبارزه با بیکاری هم‌اکنون نخستین اولویت اغلب مردم فرانسه محسوب می‌شود و ۷۶ درصد فرانسویان آن را دغدغه نخست خود می‌دانند.

این در حالیست که بر اساس همین نظرسنجی، افزایش حقوق کارمندان دومین دغدغه فرانسویان محسوب می‌شود و ۵۸ درصد مردم این کشور آن را از جمله مهمترین اولویت‌های موجود در جامعه می‌دانند.

بر اساس این گزارش، پس از بیکاری و حقوق پائین، کاهش قدرت خرید، افزایش بدهی‌های عمومی، مسائل مربوط به بهداشت و سلامت، آموزش، مبارزه با جرم و بزه و سطح مالیات‌ها دیگر دغدغه‌ها و دل‌مشغولی فرانسویان هستند و فرانسویان آن‌ها را مایه نگرانی خود می‌دانند.

 

در حال حاضر بیکاری حدود ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر از جمعیت فعال فرانسه را در بر گرفته که این بالاترین میزان بیکاری طی ۱۲سال اخیر است.

 

طبق اطلاعات موجود، مؤسسه رتبه‌بندی "استاندارد اند پورز" در گزارش اخیر خود با منفی ارزیابی کردن چشم‌انداز منطقه یورو، رتبه اعتباری فرانسه را کاهش داد.

 

این مؤسسه رتبه اعتبارمالی "AAA" را که بهترین رتبه اعتباری نزد مؤسسات اعتبار‌سنجی مالی درباره بازپرداخت بدهی‌های حاکمیتی کشورها به حساب می‌آید، از فرانسه گرفت.

 

چشم‌اندازهای اقتصادی فرانسه با توجه به رشد منفی اقتصادی و افزایش بی‌سابقه شمار بیکاران در این کشور از سال ۲۰۰۰ میلادی تاکنون، بسیار نامناسب است و فرانسویان به شدت نگران کاهش قدرت خرید خود در سال آینده و افزایش بیکاری در کشورشان هستند.

 

فرانسویان با طرح‌های ریاضت اقتصادی دولت و افزایش مالیات‌ها به شدت مخالفند و معتقدند که این طرح‌های ریاضتی وضعیت اقتصادی آنها را دچار مشکل کرده است و این مشلات را از چشم دولت می‌بینند.

 

این در حالیست که هم‌اکنون حدود دو سوم از فرانسویان نیز از سارکوزی و سیاست‌های وی ناراضی‌اند و معتقدند که سیاست‌های وی برای مقابله با بحران اقتصادی در کشور مؤثر و کارآمد نیست.

 

بنا بر اعلام کارشناسان مسائل اقتصادی، اوضاع اقتصادی اروپا رو به وخامت است، به‌گونه‌ای که گفته می‌شود اتحادیه اروپا وارد بدترین دوران اقتصادی خود پس از جنگ جهانی دوم شده است.

 

براساس گزارش رسمی کمیسیون اروپا، رکود و بحران اقتصادی در این اتحادیه که هم‌‌اکنون به اوج خود رسیده تا سال آینده ادامه خواهد یافت.

 

انتهای پیام/ر.ص

 
 
پنج شنبه 4 اسفند 1390  9:37 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها