0

نمایش قدرت یک ایرانی و کشیدن اتومبیل با مو/ "‌برای استکبار جهانی عرض اندام می‌کنم"

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

نمایش قدرت یک ایرانی و کشیدن اتومبیل با مو/ "‌برای استکبار جهانی عرض اندام می‌کنم"

نسخه چاپيارسال به دوستان
جشن بزرگ ۳۳ سالگی انقلاب اسلامی در عصر بیداری اسلامی- 15

خبرگزاری فارس: یک هموطن ایرانی که در حاشیه راهپیمایی 22بهمن ماه در تهران با موهای خود یک دستگاه اتومبیل را می‌کشید، گفت که با این کار برای استکبار جهانی عرض اندام می‌کند.

خبرگزاری فارس: نمایش قدرت یک ایرانی و کشیدن اتومبیل با مو/ "‌برای استکبار جهانی عرض اندام می‌کنم"

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، راهپیمایی یوم‌الله 22 بهمن از ساعت 9 صبح امروز(شنبه) با حضور اقشار مختلف مردم در تهران و شهرهای مختلف ایران اسلامی آغاز شده است.

در این راهپیمایی شعارهایی همچون "مرگ بر آمریکا"، "مرگ‌ بر اسرائیل"، "این همه لشگر آمده، به عشق رهبر آمده"، "خامنه‌ای کوثر است، دشمن او ابتر است" و... سر می‌دهند.

تجمع‌کنندگاه همچنین تصاویر بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی و مقام معظم رهبری را در دست داشته و پرچم‌های سه رنگ کشورمان را حمل می‌کنند.

در حاشیه این مراسم امیررضا قلندرپور به عنوان یک ایرانی با موهای خود یک اتومبیل را می‌کشید.

وی دلیل این اقدام خود را حضور در راهپیمایی و همچنین عرض‌اندام برای استکبار جهانی اعلام کرد.

کشیدن اتومبیل توسط این هموطن ایرانی تعجب راهپیمایان تهرانی را در پی داشت و آنها با گفتن ماشاءلله، حزب‌الله این ایرانی را تشویق کردند.

همچنین یکی از راهپیمایان تهرانی در اقدامی نوآورانه در میدان انقلاب تهران برای راهپیمایان تهرانی اسفند دود کرد.

این راهپیمای تهرانی به خبرنگار فارس گفت: اگر عمری باقی باشد و خدا توفیق دهد، انشاءالله هر سال و در تمام راهپیمایی‌ها حضور خواهم داشت و اسفند دود می‌کنم.

وی افزود: اسفند دود می‌کنم که راهپیمایان و ملت ایران چشم نخوردند، همچنین برای سلامتی امام زمان (عج) هم اسفند دود می‌کنم.

وی که در ضلع جنوبی میدان انقلاب استقرار داشت، از اطرافیان خود می‌خواست که برای سلامتی امام زمان و رهبر انقلاب صلوات بفرستند.

انتهای پیام/

شنبه 22 بهمن 1390  1:54 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها