0

"لاضرر و لاضرارفی الاسلام"

 
omidayandh
omidayandh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1387 
تعداد پست ها : 7483
محل سکونت : تهران

"لاضرر و لاضرارفی الاسلام"

روزه و نظرات برخی دانشمندان

- دكتر ژان فروموزان: ذخایر گلیكوژن كبدی و پروتئین خون و ذخیره چربی كه در مرد 30 درصد و در زن 20 درصد است برای یك ماه بدن كافی است؛ بنابراین طبق نتایج موجود پزشكی در یك ماه روزه ، از نظر بهداشتی خللی در بدن انسان به وجود نمی آید.

وی همچنین روش معالجه با روزه را «شست و شوی احشاء» تعبیر می كند و می گوید: در آغاز روزه داری زبان باردار است، عرق بدن زیاد است، دهان بو می گیرد، گاه آب از بینی راه می افتد و همه این ها علامت شست و شوی كامل بدن است. بعد از سه الی چهار روز بو برطرف می شود، اسیداوریك ادرار كاسته می شود و شخص احساس سبكی و نشاط فوق العاده می كند. در این حال اعضا هم استراحتی دارند.

- شهید دكتر سید رضا پاك نژاد: طی یك ماه روزه داری آدمی دارای جسمی تازه و آزاد شده از قید و بند سموم خواهد شد.

روزه از نظر بهداشت جسم در تمام سنین با توجه به حالات مختلف رعایت بعضی بیماری ها وتوانی ها بسیار مفید و نافع است؛ حتی كودكان از این منافع بی بهره نیستند؛ و با شرایط ویژهِ خود می توانند روزه بگیرند.

- دكتر كارل : بر لزوم روزه داری در تمام ادیان تأكید شده است. در روزه ابتدا گرسنگی و گاهی نوعی تحریك عصبی و بعد ضعف احساس می شود. در عین حال تغییرات مهمی صورت می گیرد و بالاخره تمام اعضا مواد خاص خود را برای نگهداری و تعادل محیط داخلی و قلب قربانی می كنند. به این ترتیب روزه تمام بافت های بدنی را می شوید و آنها را تازه می كند.

- دكتر گوئلپا (فرانسوی): چهار پنجمچ بیماری ها از تخمیر غذا در روده هاست و همه با روزه اصلاح می شوند.

- دكتر تومانیانس: فایده كم خوردن و پرهیز كردن از غذاها در یك مدت كوتاه آن است كه چون معده در مدت یازده ماه مرتب پر از غذا بوده، طی یك ماه روزه داری مواد زاید آن دفع می شود. همین طور كبد كه برای هضم غذا مجبور است دائماً صفرای خود را مصرف كند، در این مدت سی روز، ترشحات صفراوی را صرف حل كردن باقی مانده غذای جمع آوری شده خواهد كرد. به علاوه، دستگاه هاضمه در نتیجه كم خوردن غذا، اندكی فراغت حاصل می كند و رفع خستگی می نماید.

- فیثاغورث طبیب و دانشمند بزرگ یونانی، هنگام مرگ، شاگردانش را به روزه گرفتن توصیه كرد.

- در زمان بقراط ، اطبا بیماران خود را كه به بیماری سخت دچار بودند از غذا خوردن منع می كردند.

- آلكسی سوفورین (طبیب روسی) كتابی به نام امساك در غذا به رشته تحریر درآورده كه در آن مدت روزهِ طبی چهل روز تمام است؛ روزه ای كه نه سحری دارد و نه افطاری. تنها چیزی كه روزه دار مجاز است بخورد فقط آب، آب میوه و چای است. او معتقد است حتی مسلولین كه نیاز به تقویت بیشتری دارند اگر این رژیم عجیب را بگیرند به سرعت غیرقابل تصوری بهبود خواهند یافت!

وی همچنین می گوید: انواع بیماری ها از غذاهای زاید كه از معده می گذرند و در بدن تحلیل نمی شوند سرچشمه می گیرند. این مواد غذایی اضافی عفونت هایی تولید می كنند كه بهترین شرایط را برای رشد و نمو میكرب هاو باكتری ها فراهم می سازند و درمان همه آنها از طریق گرسنگی و امساك از غذا صورت می گیرد...

واقعا خیلی واسم جالبه که بعضی دوستان واسه روزه نگرفتن دلیل علمی میارن...
!
 
«صیام رجز خوانی یقینیات است بر محسوسات.

آنجای که لذت بردن از لذت نبردن معنا میگیرد.»

 
شنبه 23 مرداد 1389  12:26 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها