به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران 'امیر خوراكیان' در آیین اختتامیه سلسله همایشهای 'جوان ایرانی زندگی ایمانی' در سالن آمفی تئاتر خانه مشق، افزود: بدون توجه و ارزش قائل شدن به برنامهریزی برای زندگی بهتر، بیشترین ظلم را به خودمان می كنیم و خود را در معرض مشكلات و آسیبها قرار میدهیم.
رییس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران همچنین گفت: برای تجربه كردن یك زندگی ایمانی، تنها دانستن كافی نیست و ما نیاز به برنامه ریزی داریم بنابراین بهتر است همان مقدار كه برای دیگران وقت می گذاریم، برای خویشتن خویش نیز وقت بگذاریم.
وی ضمن تاكید بر نیاز به خلوت و تفكر گفت: اگر این خلوت و تفكر نباشد، جایگاهی كه خدا برای ایمان در نظر گرفته است، فراموش می شود و به همین خاطر یك ساعت تفكر برتر از هفتاد سال عبادت است.
در این مراسم ضمن تجلیل از مقام شهید 'عباس بابایی' با حضور خانواده این شهید از عوامل تهیه سریال 'شوق پرواز' نیز تقدیر شد.
'ملیحه حكمت' به عنوان همسر شهید عباس بابایی در این نشست گفت: در زمان انقلاب همه از این نگران بودند كه مبادا ارتش ضد جمهوری اسلامی ایران عمل كند و در راستای سیاستهای رژیم شاهنشاهی قدم بردارد اما همه شاهد این بودیم كه این چنین نبود و صد ها تن از پرسنل نیروی هوایی به جمع مردم پیوستند و شجاعانه با مردم و امام خمینی بیعت كردند.
وی ادامه داد: امام خمینی در جواب این حركت به آنها گفت؛ درود بر شما كه نعمت خدا را پذیرفتید و به دامان قرآن پیوستید؛ درود بر شما كه حكومت طاغوت را طرد كردید و به حكومت الله پیوستید.
'یدالله صمدی' نیز به عنوان كارگردان سریال شوق پرواز در این نشست گفت: امروز من به خاطر شهید 'عباس بابایی' چهره شدم، همه مرا می شناسند و این از بركات شوق پرواز است؛ من از جانب خدا و خود شهید به ساخت این سریال دعوت شدهام و این لطف خدا بود.
صمدی شجاعت و از جان گذشتگی شهید بابایی را این گونه توصیف كرد: بادبادك با این كه میداند جانش به یك نخ نازك بند است، اما آن بالا، در آسمون می رقصد و می خندد، بابایی از جان خود گذشت و ما باید نشان دهیم كه شهدا با چه گذشتی به ما زندگی بخشیدند.
وی همچنین گفت: خیلی خوشحالم كه شوق پرواز را ساختم، اگر می خواستم شهید بابایی را به طور كامل نشان دهم؛ یكصد قسمت هم برای این كار كم بود.
سلسله همایشهای 'جوان ایرانی، زندگی ایمانی' محوریت نگاهی به رسالت جوان مسلمان در دهه چهارم انقلاب اسلامی از 10 تا 19 بهمن توسط خانه شهریاران جوان در تهران برگزار شد.