0

با حضور استاندار تهران كانال انتقال آب منطقه جواد آباد ورامین به بهره برداری رسید

 
hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 35378
محل سکونت : آذربایجان غربی-سولدوز

با حضور استاندار تهران كانال انتقال آب منطقه جواد آباد ورامین به بهره برداری رسید

 

 
با حضور استاندار تهران

كانال انتقال آب منطقه جواد آباد ورامین به بهره برداری رسید

ورامین – همزمان با دهمین روز از ایام الله دهه فجر ، كانال انتقال آب منطقه جواد آباد از توابع شهرستان ورامین به بهره برداری رسید .

كانال انتقال آب منطقه جواد آباد ورامین به بهره برداری رسید

به گزارش ایرنا ، در این مراسم كه روز جمعه با حضور استاندار تهران در منطقه جواد آباد برگزار شد ، كانال انتقال آب منطقه جواد آباد به بهره برداری رسید .

رئیس اداره آب و خاك شهرستان ورامین در حاشیه این مراسم به خبرنگار ایرنا گفت : این كانال به طول 10 كیلومتر جهت انتقال آب مورد نیاز كشاورزان شهرستان ورامین با اعتباری بالغ بر 15 میلیارد ریال احداث شده است .

' علی گلستانی ' افزود : 75 درصد از این اعتبارت ملی و 25 درصد مابقی از اعتبارات استانی استفاده شده است .

گلستانی اظهار داشت : با بهره برداری از این كانال كه پیش از این آب مورد نیاز كشاورزان را به صورت سنتی انتقال میداد ، زمان انتفال آب از 4 و نیم ساعت به یك و نیم ساعت كاهش یافته است .

وی افزود : میزان آبدهی این كانال آب یك و نیم مترمكعب در ثانیه می باشد و در طول مسیر 23 روستا را تحت پوشش قرار می دهد .

گلستانی اظهار داشت : پیش از بهره برداری از این كانال انتقال آب ، تنها یك هزار هكتار از اراضی منطقه به دلیل كمبود آب زیر كشت می رفت كه با افزایش 500 هكتاری سطح زیر كشت ، هم اكنون یك هزار و 500 هكتار از اراضی منطقه با استفاده از آب این كانال زیر كشت می رود .

وی افزود : با بهره برداری از این كانال آبیاری هفت هزار و 50 فرصت شغلی جدید در منطقه ایجاد شده است . 


پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

شنبه 22 بهمن 1390  1:59 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها