0

استاندار آذربایجان‌شرقی مشکلات منطقه 2 تبریز را بررسی کرد

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

استاندار آذربایجان‌شرقی مشکلات منطقه 2 تبریز را بررسی کرد

نسخه چاپيارسال به دوستان
برای تسریع در روند پیشرفت پروژه‌ها
استاندار آذربایجان‌شرقی مشکلات منطقه 2 تبریز را بررسی کرد

خبرگزاری فارس: استاندار آذربایجان شرقی از طرح‌های عمرانی در دست اجرای شهرداری منطقه دو تبریز بازدید کرد و در جلسه مشترک با مدیران شهرداری مشکلات این منطقه را بررسی و تصمیماتی در این خصوص اتخاذ شد.

خبرگزاری فارس: استاندار آذربایجان‌شرقی مشکلات منطقه 2 تبریز را بررسی کرد

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز به نقل از روابط عمومی استانداری آذربایجان‌شرقی، استاندار آذربایجان شرقی از طرح‌های عمرانی در دست اجرای شهرداری منطقه دو تبریز بازدید کرد و در جلسه مشترک با مدیران شهرداری مشکلات این منطقه را بررسی و تصمیماتی در این خصوص اتخاذ شد.

در این بازدید که معاون عمرانی استاندار و شهردار تبریز نیز حضور داشتند، استاندار از نزدیک در جریان روند عملیات اجرایی پروژه مسیرگشایی امتداد خیابان نظام پزشکی تبریز و مرکز خرید الماس بازدید به عمل آورد.

برای تملک و مسیرگشایی این خیابان تاکنون 45 میلیارد ریال هزینه شده است.

بیگی همچنین از مرکز خرید الماس تبریز که به مرحله بهره‌برداری نزدیک شده است، دیدن کرد.

برای ساخت این مرکز در محل پل اتحاد ملی 70 میلیارد ریال هزینه شده است.

استاندار  آذربایجان‌شرقی همچنین با حضور در شهرداری منطقه دو تبریز، نحوه فعالیت کارکنان این شهرداری و رسیدگی به امور مردم را در گفتگو با چند تن از مراجعان جویا شد.

همچنین مسایل و مشکلات مربوط به شهرداری منطقه دو تبریز در نشست مشترک مدیران شهرداری و چند تن از مدیران اجرایی استان و با حضور استاندار بررسی و تصمیماتی در خصوص آن اتخاذ شد.

انتهای پیام/ح

 
 
جمعه 21 بهمن 1390  12:23 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها