0

جهانگشای عادل

hemmatmehdi
hemmatmehdi
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 824

جهانگشای عادل

اسلام پيروز  

امام باقر(ع ) فرمودند:

ان الاسلام قد يظهره الله على جميع الاديان عند قيام القائم(ع (

آنگاه كه قائم آل محمد(ع) ظهور كند، خدا اسلام را بر تمام دين ها پيروز گرداند .

پيروزى كامل اسلام، در سر تا سر جهان و حكومت قرآن، هنگامه ظهور امام زمان خواهد بود. ولى اين نويد، نبايد مسلمانان را از وظيفه مهم خويش؛ امر به معروف و نهى از منكر، باز دارد و بگويند چون امام قائم(ع) قيام ميكند، و اسلام پيروز مى شود ديگر براى ما وظيفه اى باقى نمانده است و حضرتش نابسامانى ها را خود سامان مى دهد. اين گفته، نشان روح سست و راحت طلب مردمى است كه مى خواهند بدين وسيله، وجدان مذهبى خويش را فريب دهند و از زير بار مسوؤ ليت تعهد اسلامى، شانه خالى كنند. مسلمانان در هر حال، بايد به خاطر گسترش اسلام بكوشد و با ظلم و گناه پيكار كند .

هنگامه قيام،
معلوم نيست  

امام باقر (ع):

سئل ابو جعفر(ع ) هل لهذا الامر وقت ؟فقال كذب الوقاتون، كذب الوقاتون كذب الوقاتون :

از امام پنجم پرسيدند امام قائم به كدامين زمان قيام مى كند؟ حضرت در پاسخ سه بار فرمودند: آنها كه زمان ظهور را تعيين مى كنند، دروغ مى گويند. در طول تاريخ همواره شيادهايى در صدد سوء استفاده از موقعت ها بوده اند. تا از اعتقادات مردم سود شخصى ببرند، عشق به امام زمان در دلهاى مومنان به اندازه ای است كه مشتاق زيارت آن بزرگوار و ارتباط با آن حضرتند، و اين ممكن است زمينه بهربردارى نااهلان را فراهم سازد لذا ائمه اطهار مردم را هشدار داده اند كه از زمان ظهور كسى جز خدا خبر ندارد و اگر كسى چنين ادعايى نمايد بايد او را تكذيب كرد .

فضيلت منتظران

امام زين العابدين عليه السلام :

ان اهل زمان غيبته القائلين بامامته و المنتظرين لظهوره افضل من اهل كل زمان لان الله تبارك و تعالى اعطاهم من العقول و الافهام و المعرفه ما صارت به الغيبه بمنزله المشاهده ....
قطعا شيعيان و منتظران امام زمان از مردم هر زمان ديگرى برترند، زيرا خداى تبارك و تعالى به بركت انديشه و درك و شناختى كه بدانان بخشيده است. غيبت امام، چونان ظهور او مى باشد .

ياران حضرت مهدى از نظر شناخت و رشد فكرى و كمال عقلى و سطح بسيار بالا هستند. به اندازه اى كه در زمان غيبت هم به آن حضرت ايمان و اعتقاد كامل دارند و در انجام وظائف زياد قصور و كوتاهى نمى كنند و به بهانه غيبت و عدم حضور از زير بار مسؤليتها شانه خالى نمى كنند زيرا مقام امام و امامت را با دليلهاى روشن شناخته به طوريكه هيچ گونه شبهه و ابهامى در نظر آنان وجود نداشته و مانند حضور امام در راه خدا تلاش مى كنند .

فرياد توحيد

امام صادق(ع):

اذا قام القائم المهدى، لايبقى ارض الانودى فيها شهاده ان لا الا الله و ان محمدا رسول الله .

آنگاه كه امام قائم حضرت مهدى(عج) قيام كند، بانگ يكتا پرستى و رسالت پيامبر عزيز اسلام در سراسر جهان طنين افكند .

خداوند در نظام آفرينش مقرر فرموده كه سرانجام سراسر گيتى در زير پرچم اسلام و رسالت حضرت ختمى مرتبت در آيد و جامعه بشرى به كمال مطلوب برسد و براى تحقق اين هدف زمينه هاى آن را نيز فراهم كرده كه در راس همه آنها راهبر عادل معصوم است كه توانائى و شايستگى آن را دارد، زمان آن را هم خود مى داند يعنى شرايط دقيقى كه بتواند از آن راهبر عادل در سطح جهان بر خوردار باشد .

اين آرزوى بشريت آنگاه جامه ی عمل مى پوشد كه سراسر عالم خدا پرست و مسلمان شوند و اين به دست با كفايت مهدى منتظر امام زمان عجل الله تعالى فرجه خواهد بود .

هشدار ثابت در دين در زمان غيبت

امام زين العابدين (ع ):

من ثبت على مولاتنا فى غيبه قائمنا اعطاه الله عزوجل اجر الف شهيد من شهدا بدر و احد .

آن كس كه در هنگامه غيبت امام زمان(عج) بر ولايت ما ثابت قدم باشد خداوند اجر هزار شهيد از شهداى بدر و احد بدو می بخشد .

همواره در مقابل مكتب حق و اهل حق، باطل صف آرائى كرده و با جلوگيرى هاى كاذب در صدد مبارزه با حق و نابودى طرفداران حق است . در زمان غيبت توطئه ها و موانع زيادى سر راه مردم قرار مى گيرد. انسان بايد محورهاى ثابت را بشناسد و آن را دريابد، ولايت اهل بيت از مهمترين استوانه هاى حق است بايد بدان دست يازيد تا از نشيب و فرازها به استقامت عبور كرده و به مقصد رسيد. براى شناخت راههاى انحرافى مهمترين وسيله توجه به ولايت و مكتب ائمه است كه همه حقايق را بيان كرده و راه درست را نشان داده اند .

تشكيلات دولت امام زمان(عج)

امام جواد(ع):

يجمع اليه من اصحابه عده اهل بدر ثلاثماه و ثلاثه عشر رجلا من اقاصى الارض ...فاذا اجتمعت له هذه العده من اهل الارض اظهر الله امره فاذا كمل له العقد و هو عشره الاف رجل خرج باذن الله عزوجل .

فرياد دعوت مهدى موعود 313 نفر - به تعداد اهل بدر - از يارانش را از گوشه و كنار زمين نزد او گرد مى آورد. آن گاه كه اين گروه مخلص در ركاب آن حضرت قرار گرفتند دولت جهانى اسلام، اعلام مى شود، ولى خروج امام و شروع عمليات تحقق حكومت واحد جهانى دقتى است كه تشكيلات اصلى و مركزى اين دولت جهانى كه مركب از ده هزار نفر است به وجود آيد .

ما مى توانيم با اطلاعات از دستورات شرع مقدس و گام نهادن در راهى كه توسط ائمه اطهار(ع) براى ما بيان شده جزو ياران امام زمان قرار گيريم و در هنگامه ى ظهور از سربازان و خدمت گزاران حكومت جهانى حضرت باشيم .

زندگى خود را طورى تنظيم كنيم كه هر وقت امام تشريف آوردند زياد بر اعمال و رفتار ما صحه بگذارند و ما را به عنوان شيعه خود بپذيرد ادعاى انتظار، بدون عمل و پيروى راه ائمه اطهار ما را در شمار شيعيان و ياران ائمه قرار نمى دهد .

آرى امام زمان را
ديده ام  

عبدالله بن جعفر :

سالت محمد بن عثمان العمرى فقلت له : ارايت صاحب هذا الامر؟فقال : نعم و آخر عهدى به عند بيت الله الحرام و هو يقول : اللهم انجزلى ما وعدتنى .

عبدالله بن جعفر مى گويد: از محمد بن عثمان كه يكى از نايبان ويژه ى امام زمان(عج) بود پرسيدم آيا تا كنون امام زمان را ديده اى؟ گفت : آرى و آخرين ديدارم در كنار خانه ى خدا (كعبه) بود كه نيايش مى كرد ومى فرمود: خدايا! آنچه به من وعده داده اى به انجام رسان .
با اينكه امام زمان در دوران طفوليت غايب شدند ولى قبلا چه در زمان امام عسكرى(ع) و چه پس از شهادت آن حضرت گروهى از شيعيان كه نامشان در تاريخ آمده و مورد توجه هستند او را زيارت كردند و بعضى موارد امام عسكرى(ع) شخصا فرزند خود را به اصحاب و ياران نشان مى داد و بعنوان امام پس از خود معرفى مى كرد .

نداى آسمانى

امام باقر(ع):

نزلت هذه الايه و ان نشا (7) ننزل عليهم من السماء آيه سوره شعراء - 4 فى القائم و ينادى مناد باسمه و اسمه اءبيه من السماء .

امام محمد باقر(ع) در تفسير آيه ى : و اگر بخواهيم فرو مى فرستيم از آسمان نشانه يى فرمود: اين آيه درباره ى حضرت مهدى(عج) است كه وقت ظهور او منادى غيبى از آسمان نام او و پدرش را به گوش مردم مى رساند .

خداوند آنچه براى هدايت مردم لازم باشد بيان مى كند تا حجت بر همه تمام شود و راه حق مخفى نماند و عذر و بهانه براى پذيرش حق نباشد .

يكى از نشانه هاى امام زمان(عج) صيحه آسمانى است كه خبر قيام آن حضرت از آسمان به گوش مردم مى رسد و همه را متوجه اين حقيقت مهم مى سازد .

عمران و آبادى در دولت مهدى(عج)

پيامبر گرامى(ص)

يبلغ سلطانه المشرق و المغرب و تظهور له الكنوز و لايبقى فى الارض خراب الايعمره .

حكومت امام زمان(عج) شرق و غرب جهان را فرا مى گيرد و گنجينه ها به دست وى افتد و او ويرانى هاى زمين را آباد سازد .

حكومت دينى و الهى علاوه بر مسئوليت تربيت و هدايت مردم و رشد و پرورش جنبه هاى معنوى و انسانى زياد، زندگى و رفاه آنان را به سر منزل كمال مى رساند و بطور كلى اگر منبع و امكانات با عدالت تقسيم شود رفاه عمومى تامين گرديده، و يا حداقل فشار از دوش مستضعف برداشته خواهد شد در دولت امام زمان(عج) هم گنجينه ها بهره بردارى شده و هم به جا و بموقع خرج خواهد شد .

جمعه 22 مرداد 1389  4:52 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها