به گزارش روز پنجشنبه جام جم آنلاين به نقل از روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی، مرضیه بخشنده اظهار داشت: يكي از راه هاي كاهش مواد نشاسته اي، محدود کردن مصرف نان، برنج و ماکاروني است.
وي افزود: هر سهم شامل30 گرم نان يا يك كف دست بدون انگشتان از نان بربري، سنگك و تافتون و براي نان لواش چهار كف دست يا سه چهارم ليوان غلات صبحانه، يا نصف ليوان برنج يا ماكاروني پخته است.
اين كارشناس تغذيه تصريح كرد: استفاده از نان هاي سبوس دار به جاي نان هاي فانتزي نيز در كاهش وزن خانم هاي باردار چاق توصيه مي شود.
«بخشنده» به خانم هاي باردار توصيه كرد: روزانه از سبزي خوردن، سبزي هاي محلي يا سالاد همراه غذا استفاده كنند و از ميوه هاي تازه به عنوان ميان وعده مصرف كنند.
وي خاطرنشان كرد: قبل از شروع غذا، سالاد شامل كاهو، كلم، گل كلم، گوجه فرنگي، خيار، هويج، كرفس ميل کرده و به جاي مصرف آب ميوه، از خود ميوه ها استفاده کنند.
كارشناس دفتر بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت افزود: به جاي مصرف برنج سفيد، از عدس پلو، لوبيا پلو، سبزي پلو و موارد مشابه استفاده كرده و همراه با افزايش مصرف مواد غذايي پرفيبر، نوشيدن بيشتر آب را فراموش نکنند.