استقلال پرسپوليس نشد
دوشنبه 17/11/90، هفته بيست و پنجم يازدهمين دوره ليگ برتر، ورزشگاه آزادي تهران، ساعت: 17:00، تماشاگر: 3 هزار نفر
سايپا 2
گلها: امين منوچهري (33 و 55)
استقلال 2
گلها: فريدون زندي (57 و 89)
داور: احمد صالحي
كمكها: سعيد علينژاديان، علي ميرزابيگي
اخطار: ابراهيم صادقي، علي لطيفي، مرتضي ابراهيمي، عباس محمد رضايي (سايپا)
بازيكن برتر: كريم انصاريفرد
سايپا: وحيد مهديخاني (2)، اسحاق سبحاني (5/5)، ابراهيم صادقي (5)، عليرضا لطيفي (5/5)، مهدي خيري (5)، امين منوچهري (7) (سجاد شهباززاده 75)، مرتضي ابراهيمي (4)، مجيد غلامنژاد (5)، پيروز قرباني (4)، عباس محمدرضايي (5) (روزبه شاهعليدوست 63)، كريم انصاريفرد (5/7)
سرمربي: مجيد صالح
استقلال: سيدمهدي رحمتي (5/4)، پژمان منتظري (2)، حنيف عمرانزاده (3)، كيانوش رحمتي (3)، خسرو حيدري (5/3)، مهدي اميرآبادي (5/3)، فريدون زندي (7)، جواد شيرزاد (2) (محسن يوسفي (1) 46)، جي لويد ساموئل (5/2) (گوران جركوويچ 78)، ميلاد ميداودي (4) (اسماعيل شريفات (4) 46)، آرش برهاني (3)
سرمربي: پرويز مظلومي
ايران ورزشي- آبيها پس از آن شكست تلخي كه در دربي 74 تجربه كردند گام به اين ميدان گذاشتند. پرويز مظلومي تركيب متفاوتي را نسبت به دربي وارد ميدان كرد. حضور جواد شيرزاد و نيمكتنشيني ميثم حسيني از اتفاقات غيرقابل پيشبيني اين بازي بود. روش بازي استقلال اما تغييري نداشت و شاگردان مظلومي با همان تاكتيك 1-3-2-4 برابر سايپاي جوان و پرانگيزه قرار گرفتند.
اولين خطر را ميلاد ميداودي دقيقه (16) ايجاد كرد تا شايد اندك هواداراني كه وارد ورزشگاه شده بودند در اين سرماي استخوانسوز گرم شوند. ميلاد ضربه كاشتهاي كه نصيب استقلال شد را با همان شگرد هميشگي به سوي دروازه شليك كرد كه مهدي خاني توپ را برگرداند و كيانوش رحمتي هم سرضرب توپ را شليك كرد كه با فاصله كم راهي اوت شد. دقيقه 28 ارسال آرش برهاني از چپ ميتوانست با ضربه سر ساموئل اولين گل بازي را رقم بزند اما اين بازيكن ضربه خود را بسيار نااميدكننده زد تا بخت مسلم گلزني آبيها از بين برود.
سايپا كه از ابتداي بازي تنها درصدد ضدحمله بود دقيقه 30 روي اشتباه سيدمهدي رحمتي و حنيف عمرانزاده ميتوانست دروازه خالي از سنگربان استقلال را باز كند اما كريم انصاريفرد ضربه آخر را بسيار نااميدكننده زد و توپ راهي اوت شد. سايپا اما 8 دقيقه بعد به آنچه ميخواست دست يافت تا استقلاليها باور كنند بازي دشواري را پيشرو دارند. ارسال كريم انصاريفرد در دقيقه 38 با ضربه سر بينقص امين منوچهري تور دروازه استقلال را به لرزه درآورد و آبيها مغموم و غمزده نيمه اول را به پايان بردند و راهي رختكن شدند. تك گل سايپا هر چند كه نتيجه عادلانهاي به نظر نميرسد اما پاسخي بود به فرصتسوزيهاي مهاجمان استقلال در نيمه اول. با شروع نيمه دوم مشخص شد كه ميلاد ميداودي نميتواند براي استقلال بازي كند. در نتيجه مظلومي او را با شريفات عوض كرد. كادر فني استقلال يك تعويض ديگر هم داشت. مظلومي همچون دربي 74 محسن يوسفي را در نيمه دوم به ميدان فرستاد. اين تعويض سبب شد خسرو حيدري از خط هافبك يك خط عقبتر برود و مهدي اميرآبادي در نقش دفاع چپ ايفاي نقش كند. دقيقه 50 آبيها ميتوانستند توسط زندي به گل اول خود دست يابند اما اين موقعيت راه به جايي نبرد تا سايپا گل دوم خود را هم در دقيقه 55 بزند! اين بار نيز كريم انصاريفرد نقشي كليدي ايفا كرد، او با پاس دقيق خود منوچهري را بار ديگر در موقعيت گلزني قرار داد و اين مهاجم آماده هم با يك بغل پاي نرم و فني گل دوم تيمش را زد. پس از اين گل استقلال به حملات خود سر و شكل داد. دقيقه 57 يعني 2 دقيقه پس از گل سايپا فريدون زندي با پاي چپ دروازه سايپا را گشود. فريدون اين گل را از روي يك ضربه كاشته زد. زندي شوتزني خود را در دقايق 60 و 79 هم تكرار كرد اما ثمري براي استقلال نداشت. مظلومي براي رسيدن به گل تساوي جركوويچ را هم به ميدان فرستاد. اين مهاجم دقيقه 83 با دروازه سايپا تك به تك شد اما عكسالعمل مهدي خاني روي اين موقعيت مطلوب بود. شايد تصور ميشد جركوويچ زننده گل تساوي استقلال باشد اما اين زندي بود كه دقيقه 89 بار ديگر دروازه سايپا را با پاي چپ گشود. او اين بار موقعيت كاشته نزديك نقطه كرنر را وارد دروازه سايپا كرد. اين گل روزنههاي اميد را براي زدن گل سوم بيشتر كرد. دقيقه 1+90 آبيها ميتوانستند توسط برهاني به گل برسند اما مهدي خاني اين موقعيت را خوب گرفت. سايپا پاسخ اين حمله را يك دقيقه بعد داد به طوري كه اميرآبادي ناجي دروازه استقلال شد و توپ را از روي خط بيرون كشيد. دقايق پاياني آنقدر جذاب شده بود كه استقلال باز هم در واپسين دقايق صاحب يك فرصت ديگر شد اما سرانجام اين بازي با تساوي 2-2 پايان يافت تا استقلال در اين بازي خانگي هم به نتيجه دلخواه نرسد و 2 امتياز ارزشمند ديگر را از كف بدهد. اين تساوي اگرچه استقلال را بار ديگر به صدر جدول بازگرداند و البته ميداني بود براي ديدن تواناييهاي دوباره فريدون زندي اما ديگر مدعيان را بيش از پيش به آبيها نزديك كرد. حالا اگر سپاهان حريف خود را مغلوب كند ممكن است آبيها تا پله دوم پايين بيايند.