0

اندیشه حاكمیت اسلام در ایران نقشه راه نجات بشریت در جهان معاصر است

 
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 53859
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

اندیشه حاكمیت اسلام در ایران نقشه راه نجات بشریت در جهان معاصر است

فرماندار دشتستان گفت: نماد سازی اندیشه حاكمیت اسلام درجمهوری اسلامی ایران به عنوان نقشه راه برای نجات بشریت درجهان معاصر پیش روی مردم آزاده عالم است.

اندیشه حاكمیت اسلام در ایران نقشه راه نجات بشریت در جهان معاصر است

به گزارش ایرنا، غلامحسین خسروی روز شنبه درجمع مردم روستای دهقاید دشتستان افزود: بنیان اسلام با ظهور انقلاب و شكل گیری حاكمیتی به نام حكومت اسلامی با سازمان تعریف شده و با ساختارهای حاكمیتی مردم هیچگاه در طول تاریخ اسلامی شكل نگرفته بود.

وی یادآورشد: در طول تاریخ بشر اندیشه های سیاسی شرق و غرب هیچگاه بشریت را به ساحل آرامش هدایت نكرده است.

خسروی بیان كرد: مكاتب غربی و شرقی ماتریالیسم، سوسیالیسم و ماركسیسیم هیچكدام نتوانست یك سازمان سیاسی تعریف كند و آن را برای نجات بخشی بشریت طراحی كرده وبه مرحله ظهور برساند.

وی اظهارداست: آگاهی، بیداری و خیزش های اسلامی جهان امروز برگرفته از انقلاب اسلامی ایران و شكست های پی درپی دشمن نشان دهنده فروپاشی و از هم پاشیدگی اردوگاه امپریالیسم و غرب است.

فرماندار دشتستان گفت: امسال موفقیت اسلام گرایان و آزادی خواهان خاورمیانه و سال آینده به حاكمیت رسیدن مردان جهان اسلام را جشن خواهیم گرفت.

خسروی افزود: بزودی شاهد خواهیم بود كه تمامی كشورهای مسلمان یكی پس از دیگری مستبدین را به زیر خواهند كشید.

وی با اشاره به قدرتی كه اسلام به حاكمیت و ملت ایران بخشیده اضافه كرد: امریكا و غرب با ترس و لرز منتظر تصمیم های ایران اسلامی و سیاست های اقتصادی و نظامی جمهوری اسلامی هستند و از سیاست های ما می هراسند.

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

یک شنبه 16 بهمن 1390  1:26 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها