0

هشدار دوباره روسیه به ناتو در مورد سپر دفاع موشكی

 
hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 35378
محل سکونت : آذربایجان غربی-سولدوز

هشدار دوباره روسیه به ناتو در مورد سپر دفاع موشكی

 
 

هشدار دوباره روسیه به ناتو در مورد سپر دفاع موشكی

برلین - وزیر امور خارجه روسیه با هشدار به مقامات ناتو مبنی بر اقدام یكجانبه این سازمان در استفاده از پدافند موشكی، گفت: هنوز هیچ پیشرفتی در حل دعوا بر سر این موضوع حاصل نشده است.

هشدار دوباره روسیه به ناتو در مورد سپر دفاع موشكی

به گزارش ایرنا،'سرگئی لاوروف' كه به منظور شركت در چهل و هشتمین نشست امنیتی مونیخ در آلمان به سر می برد، روز شنبه در محل برگزاری این نشست بین المللی، درمورد وضعیت همكاری این كشور با ناتو در موضوع سپر دفاع موشكی، گفت: من هیچ امكانی نمی بینیم تا زمانی كه نگرانی های مشروع ما نادیده گرفته می شود، در این مسئله پیشرفتی حاصل شود.

لاوروف با بیان اینكه،'من هیچ نوری در انتهای این تونل تاریك نمی بینم'، بر این مسئله تاكید كرد كه كشور وی سیستمی را حمایت نخواهد كرد كه موجب مناقشه باشد.

وزیر امور خارجه روسیه،گفت: تشكیل پیمان هایی كه هدف آنها دیگر كشورها باشد، یك مدل قدیمی و كهنه است و این امر می تواند موجب بوجود آوردن یك فاجعه جهانی شود.

روسیه به طور مكرر خواهان ضمانت های حقوقی است كه از پدافند موشكی ناتو علیه این كشور استفاده نشود.

مسكو كه این چتر موشكی را یك تهدید ملی می بیند، چندی پیش به فرماندهان نظامی این كشور دستور داده بود تا در پاسخ به برنامه های ناتو برای استقرار سامانه پدافند موشكی،استقرار موشك های بالستیك را در منطقه كالینینگراد آماده سازی كنند.


پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

شنبه 15 بهمن 1390  9:43 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها